Спас Делев: Искам да се разпиша срещу всички добри отбори в България

Нападателят на Пирин Спас Делев бе награден за играч на 20-ия кръг в „А” група на кратка церемония в Пресклуб „България”, предаде репортер на Novsport.com. За двата си гола срещу Беласица Делев получи 9 гласа от общо 22-ма треньори и специалисти, които гласуваха в анкетата.

Спас Делев: Искам да се разпиша срещу всички добри отбори в България

Нападателят на Пирин Спас Делев бе награден за играч на 20-ия кръг в „А” група на кратка церемония в Пресклуб „България”, предаде репортер на Novsport.com. За двата си гола срещу Беласица Делев получи 9 гласа от общо 22-ма треньори и специалисти, които гласуваха в анкетата. На второто място остана халфът на ЦСКА Йордан Тодоров със 7 гласа, който отбеляза две дузпи за победата на „червените” над Славия с 2:1. Третото място с по три гласа си поделиха нападателите Мартин Камбуров (Локомотив София) и Уилфред Нифлор (Литекс), който отбелязаха по едно попадение в изминалия кръг. Спас Делев благодари на всички гласували за него и се надява скоро отново да спечели наградата.

„Благодаря на всички, които гласуваха за мен.Това е първата ми награда и дано не е последната. Не мисля, че самочувствието ми се е повишило, след последните ми успехи”, заяви Делев.

Той коментира, че в началото е бил против обединението на двата Пирин-а, но сега вярва, че това е за доброто на футбола в Благоевград. Делев сподели, че играчите са много задружни и тепърва ще разкриват истинския си потенциал.

„Договорът ми изтича през 2011 г. и като всеки футболист искам да играя в по-голям отбор. Но засега това е далеч във времето. Любимият ми клуб е Манчестър Юнайтед. Имам огромното желание да вкарам голове на Левски и ЦСКА, както и на всички големи отбори в България. Сливен е добър отбор, но смятам, че ще ги победим”, допълни роденият в Петрич играч.
 
Накрая Делев отговори и на въпроса, дали би играл в тима на Левски. „Ако получа оферта от Левски, ще я приема”, завърши играчът на Пирин.
Треньорът на Пирин: Не отписваме мача със Славия, ще се надиграваме

„Тежкото тепърва предстои“, посочи Петър Златинов преди мача с Кариана

ЗА КУПАТА: ЦСКА гостува в Монтана, аматьори посрещат Левски (СНИМКИ)

Вижте всички двойки за 1/16-финалите

ОБЗОР: Дъжд от голове и рокада в подножието на върха във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Струмска слава загуби от ЦСКА 1948 след гол от дузпа в продължението - 3:4, Арда също падна, макар че Макриев се разписа (КЛАСИРАНЕ)

Един под въпрос в Пирин за мача с Ботев

Олимпиакос окуця след Локо Пд и отмени контролата с „орлетата“

ОФИЦИАЛНО: Джамбазки аут от футбола за година!

Треньорът нападна съдия след мач от Втора лига, одрусаха здраво ЦСКА, Ботев и Локо, вижте всички решения на Дисципа

Царско село с 3 от 3, ЦСКА 1948 с победен гол в 93-ата минута (ОБЗОР НА ВТОРА ЛИГА)

Вижте резултатите от третия кръг и следете на живо тук...

Петър Златинов: Младите момчета имат нужда от подкрепа и самочувствие

„Ще искам повече концентрация във важните моменти“, каза в треньорът на „орлетата“

Бивш ас на Пирин подписа в Турция

Аймен Суда ще играе в Карабюкспор

Петър Златинов: Царско село е фаворит срещу Пирин

„Смятам, че силите във Втора Лига са изравнени и непобедими съперници няма“, каза треньорът на „орлетата“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки