Шокираха любимец на Сектор „Г“ (ВИДЕО)

Вчера в Одеса се игра мачът за Суперкупата на Украйна между Динамо и Шахтьор, а футболистите на киевчани отказаха да подадат ръка на бившия си съотборник

Шокираха любимец на Сектор „Г“ (ВИДЕО)

 Бразилският нападател Жуниор Мораес стана обект на шокиращо обидно отношение от страна на бившите си съотборници от Динамо (Киев).

 

През това лято бившият играч на ЦСКА и любимец на сектор „Г“ премина от тима от украинската столица в Шахтьор (Донецк).

 
Вчера в Одеса се игра мачът за Суперкупата на Украйна между Динамо и Шахтьор, а футболистите на киевчани отказаха да подадат ръка на бившия си съотборник. Жуниор Мораес беше играч на Динамо в продължение на три години.
 
Грандът от Киев спечели трофея след успех с 1:0. Единственото попадение падна в 18-ата минута и беше дело на Витали Буялски след абсолютно неадекватно поведение на вратаря Андрий Пятов. В края на добавеното време имаше неприятен инцидент, при който Исмаили от Шахтьор и Бурда от Динамо бяха изгонени.
 
„Мисля, че реакцията ни беше правилна. От ръководството на клуба, до футболистите. Ако човек е носил капитанската лента на Динамо и е целувал емблемата, не ми изглежда коректно да премине в най-големия ни съперник“, коментира Буялски поведението на киевчани към Жуниор Мораес.
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки