Славия без Стефан Велков и в Сплит, трима под въпрос до последно

Вижте групата на „белите“ за мача с Хайдук

Славия без Стефан Велков и в Сплит, трима под въпрос до последно
Треньорът Златомир Загорчич определи групата на Славия за гостуването на Хайдук от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Мачът в Сплит ще се проведе утре (четвъртък, 26 юли) от 21:00 часа, а от състава липсва преминалият в арменския Арарат (Ереван) нападател Ивайло Димитров.

На негово място бе картотекиран бранителят Неманя Иванов, докато под въпрос до последно ще бъдат Георги Петков, Милен Гамаков и Момчил Цветанов. Тримата са в разширения състав на „белите“.

В отбора отново не е Стефан Велков, който не пътува и за предишното европейско гостуване, на Илвес Тампере, като се очаква скоро да бъде продаден. 

Засега името на бъдещия му клуб се пази в тайна, но през годините бранителят бе на проби в Манчестър Юнайтед и ЦСКА Москва. 

Групата на Славия за Хайдук: Георги Петков, Антониос Стергиакис, Емануеле Джерия, Александър Александров, Андреа Христов, Милен Гамаков, Димитър Велковски, Неманя Иванов, Александър Станисавлевич, Владислав Узунов, Галин Иванов, Георги Йомов, Янис Карабельов, Емил Мартинов, Славчо Шоколаров, Филип Кръстев, Кристиян Пешов, Момчил Цветанов, Цветелин Чунчуков, Милчо Ангелов;
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки