Аутуори: МОЛ Види ги интересува повече да развалят футбола

"Днес гостите можеха да покажат повече футбол, доволен съм от нашата игра"

Аутуори: МОЛ Види ги интересува повече да развалят футбола

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори не спести критики към МОЛ Види за дефанзивната и груба игра, показана днес на "Лудогорец Арена", като според специалиста унгарците целят по-скоро да рушат играта, отколкото да играят качествен футбол. "Нашият отбор създаде положения, за да вкара, играхме добре 90 минути. За съжаление техният отбор си свърши работата, но можеха да играят малко повече футбол… В този мач те получиха 6 картона, в предния мач имат 5 картона, те не се притесняват да играят футбол, по-скоро го развалят. Играхме 90 минути и съм доволен, че футболистите се раздадоха. Има още един мач, в който ще дадем всичко от себе си."

"Създадохме ситуации, но не вкарахме. Вратарят им, също така, беше доста добър. Нашият отбор игра добре в дефанзивна фаза, не позволихме да създадат ситуации и да вкарат гол. В такива изневени мачове обикновено играчите правят грешки и подаряват в някои ситуации топката на противника, доволен съм, че останахме концентрирани."

"Шансовете на реванша са 50 на 50. Толкова беше и преди този мач. Трябва да вкараме гол. Това трябва да се промени в реванша."

Аутуори сподели, че за него Кешеру и Швиерчок имат различни характеристики, но са еднакво борбени и с желание да отбележат. "Двамата имат различни характеристики, но и двамата имат желание да вакрат гол и са борбени.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки