Сензациите в пресата: ЦСКА се разделя с поне още двама

Хронична травма спъва Ривалдиньо, Верея поиска Мицански, после се отказа

Сензациите в пресата: ЦСКА се разделя с поне още двама

Най-интересните теми от родния печат днес, 27 юли:

 

„Тема спорт”: ЦСКА се разделя с поне още двама

 

ЦСКА ще се раздели с поне още двама играчи. Очаква се армейците да преотстъпят някои от футболистите, които трудно ще намират място в състава. Това обаче ще се случи, след като селекцията бъде завършена. Треньорът Нестор Ел Маестро на няколко пъти заяви, че се очакват още един или двама нови преди затварянето на трансферния прозорец (б.р. - до 7 септември). ЦСКА води преговори с централен нападател и плеймейкър, но не е изключено да бъде взет и още един защитник. В момента преотстъпени са двама от тези, които тренират с мъжете - вратарят Слави Петров в Литекс и бекът/крило Александър Георгиев в Септември Сф. А до края на август още двама или трима вероятно ще се разделят с ЦСКА. Както е известно, Станислав Манолев ще е готов да се завърне в игра до десетина дни.

Днес на "Армията" пък очакват решенията на ДК към УЕфА за Бодуров и Малинов. Двамата получиха червени картони след края на реванша с Рига. В ЦСКА се надяват Бодуров да е наказан само за 1 мач и да е на линия за реванша срещу Адмира в Австрия на 2 август. Малинов обаче вероятно ще отнесе санкция от поне две срещи.

През септември пък се очаква да бъде приет новият Закон за спорта. След 130 предложения на депутати той най-после е одобрен за гласуване на второ четене. След приемането му ЦСКА ще вземе базите си за срок от 30 години.

 

„Меридиан мач”: Хронична травма спъва Ривалдиньо

 

Илия Димитров и Серджиу Буш са контузени, но Ривалдиньо едва ли може да се превърне в тяхна алтернатива. Бразилецът продължава да редува тренировките във фитнеса с кратки появи в нормалните занимания. Според запознати синът на легендата Ривалдо страда от хроничен проблем, който се е появил още по време на престоя му в Динамо Букурещ. Именно и затова „червените кучета" с лека ръка се разделиха с него, а след това се озова на „Герена" не без тежката дума на Делио Роси. Италианецът обявил, че в него има талант, който все още не е разкрит, но това ще стане с времето. На този етап обаче Ривалдиньо си остава единствено „рекламен" трансфер заради името на баща му. Лекарският щаб на „сините" прави всичко възможно, за да реши проблемите му, но на този етап на „Герена" също удрят на камък, както и румънците преди тях.

Ако нещата не се подобрят, то Славиша Стоянович ще трябва да решава дали има смисъл футболистът да стои на „Герена", или през зимата ще се търси вариант за раздяла с него.

 

„Тема спорт”: Верея поиска Мицански, после се отказа

 

Верея поиска нападателя Илиян Мицански. Меракът на заралии обаче трая тбърде кратко. Около обяд вчера Верея искаше да има бившия национал в редиците си. В късния следобед обаче от клуба констатираха, че Мицански не бил във форма и се отказаха засега от него. Както е известно, старши треньорът Иван Колев усилено търси централен нападател. Мицански, който не е играл от около година, тренира в момента с родния Вихрен. Бившият футболист на Левски, който направи име в Полша и Германия, чака оферта от чужбина.

Верея се е насочил към хърватски нападател. Развитие се очаква в началото на следващата седмица.

 
Николай Костов определи групата за Славия

Николай Михайлов се завръща в списъка

НА ЖИВО: Пирин - Етър 1:1

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки