Борбен Берое спря Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)

Шампионите колебливи в Стара Загора преди реванша с МОЛ Види

Борбен Берое спря Лудогорец (ВИДЕО+СНИМКИ)
Берое направи 1:1 с Лудогорец на стадиона в Стара Загора. Домакините изиграха много здрав мач, а се възползваха и от факта, че тимът на Пауло Аутори беше решил да спести сили преди реванша с МОЛ Види от втори квалификационен кръг на Шампионската лига. За това говори факта, че Моци и Вандерсон въобще не бяха в групата, Клаудиу Кешеру остана резерва, а Марселиньо беше сменен веднага,  след като вкара.
Официален дебют в Първа лига за Лудогорец направи новото попълнение на тима Антон Недялков. Бранителят замени Натанаел, който изигра пореден слаб мач. 
 
 
Отлични 90 минути за Берое изнесе капитана Мартин Райнов, който увенча добрата си игра с гол.
 
 
Мачът започна отлично за Берое и още в 3-ата минута удар но Борислав Цонев се отби в напречната греда. В 10-ата отново юношата на Левски пропусна да открие резултата. Той получи топката от Мартин Камбуров, а диагоналният му удар мина встрани от вратата.
 
Първата опасност за Лудогорец дойде в 23-ата минута, когато Марселиньо изпълни пряк свободен удар фронтално срещу вратата на домакините. Ударът му обаче профуча на сантиметри покрай лявата греда.
 
 
С пропуск за Берое се отличи и Меска. Грешка на Рафаел Форстър му позволи да остане сам срещу Ренан. Футболистът на домакините успя да нанесе удар, топката закачи тялото на вратаря и мина встрани от вратата. Двамата се сблъскаха, от Берое поискаха дузпа, но съдията прецени, че нарушение няма.
 
Последваха силни минути на Лудогорец. Жоао Паоло изскочи от дълбочина и шутира, но Душан Перниш извади топката в ъглов удар. При последвалото изпълнение на корнера Марселиньо стреля от въздуха, а вратарят на Берое отново беше на висота.
 
 
В началото на второто полувреме домакините отново имаха шансове. Първо Цонев центрира към Меска, който обаче беше блокиран от Натанаел не успя да нанесе удар. Иван Минчев пробва атрактивен удар от въздуха, но Ренан улови топката.
 
В 63-ата минута защитата на Берое остави Марселиньо непокрит в наказателното поле и си изпати. Бразилецът откри резултата, след като се възползва от подаване на Сисиньо пред вратарското поле - 0:1!
 
 
Само четири минути след това топката попадна в Мартин Райнов. Страховитият шут на капитана на Берое се оплете в мрежата зад Ренан - 1:1.
 
Шампионите можеха да стигнат до успеха, но удари на Жоао Пауоло и Якуб Шверчок не намериха целта. От домакините Вансерсон затрудни Ренан, който обаче не допусна да бъде изненадан.
 
За старозагорци това е второ поредно равенство след 1:1 със Славия на старта на първенството. Лудогорец вече има 4 точки. В първия кръг шампионите победиха с 1:0 Етър.
 
Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

Съдбоносна среща на "Герена"

Вижте подробности

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки