Ливърпул разсипа Юнайтед (ВИДЕО)

Мърсисайдци сложиха край на черната си серия срещу "Червените дяволи"

Ливърпул разсипа Юнайтед (ВИДЕО)

Ливърпул победи Манчестър Юнайтед с 4:1 в среща от турнира "International Champions Cup". По този начин мърсисайдци спряха поредицата от 6 поредни мача без успех над този противник. Двубоят се игра в Мичиган, САЩ, пред над 100 хиляди зрители.

 

В 8-ата минута Хуан Мата се разписа, но попадението не бе зачетено заради засада. В 20-ата той отново прати топката в мрежата, но за втори път голът му бе отменен заради засада.
 

В 27-ата минута Мичъл изрита Салах в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Садио Мане бе точен от бялата точка.



240 секунди по-късно Юнайтед изравни.  Андреас Перейра с прекрасно изпълнение на фаул прати топката неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата.
 

В 60-ата минута пък фен нахлу на терена и прекъсна играта за няколко минути
 


В 65-ата минута Ливърпул възстанови преднината си. Джердан Шакири се пребори за топката в наказателното поле и подаде на Даниел Стъридж, който с добре насочен удар по земя вкара топката във вратата за 1:2.


В 73-ата минута Ерера препъна Робъртсън в наказателното поле и мърсисайдци получиха нова дузпа. Шей Оджо хладнокръвно вкара от бялата точка за 1:3.
 


В 82-ата минута Ливърпул оформи крайното 4:1 в своя полза. Дебютантът Джердан Шакири вкара изумително попадение със задна ножица.
 

Така Ливърпул завърши участието си в "International Champions Cup" с 2 победи и 1 загуба. Юнайтед пък до момента има 1 успех и 1 поражение, като му предсоти да срещне и Реал Мадрид на 1 август.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки