Сензациите в пресата: Левски търси спешно нов бек

Ганайски полузащитник на проби в Дунав

Сензациите в пресата: Левски търси спешно нов бек

"Меридиан мач: Левски търси спешно нов бек

 

Намирането на нов краен защитник е приоритет в селекцията на Левски. От „Герена" обявиха, че вече търсят варианти за бек, който обаче ще бъде избран от новия старши треньор на тима Славиша Стоянович.



Припомняме, че към днешна дата „сините" имат само двама крайни бранители - левия бек Иван Горанов, който е контузен, и десния Милош Цветкович. Именно заради травмата на Горанов, който ще е аут от терените поне три седмици, утре срещу Черно море отляво на отбраната ще играе Аймен Белаид. Последният е бавен и за централен защитник и ще му бъде още по-трудно срещу някое бързо крило.

 

"Тема спорт": Ганайски полузащитник на проби при русенци

 

Ганаец е започнал проби в Дунав в четвъртък, разбра "Тема Спорт". Той вече е направил една тренировка с отбора, а в следващите дни ще проведе още занимания с русенци. Решението дали да подпише се очаква преди следващия уикенд. Името му не се съобщава, знае се само, че е млад футболист и че играе на позицията дефанзивен халф.



Драконите търсят попълнение именно в средата на терена, където разполагат само с двама номинални полузащитници - Борислав Балджийски и Красимир Станоев. Вторият беше наказан за двубоя с Ботев Bp и това наложи преквалифицирането на Петър Патев. Централният защитник стартира като опорен халф до Балджийски.

 

"Тема спорт": В Етър се оглеждат за защитник и халф

 

Настроението в Етър се покачи след първата победа за сезона -1:0 над Верея. Болярите успяха да пробият окопания в защита съперник в 88-ата минута с гол на резервата Ерик Почански. Виолетовите напълно заслужаваха успеха, като бяха далеч по-добрият и активен отбор. Етър показа приятно лице и в първия мач - с Лудогорец (0:1), като в края не получи чиста дузпа и можеше да стигне поне до точка.



Големият коз на болярите е, че запазиха ядрото си от миналия сезон. Реално промени настъпиха само на десния бек, където сега е налаган Крум Стоянов (номинално е ляв бек), както и на върха на атаката. Голмайсторът Бадара напусна, но бяха взети двама заместници - Жилсон Варела от третодивизионния португалски Еспиньо и Флорент Боджадж от Пирин Бл. Новите нападатели са подложени на допълнителни натоварвания, за да наваксат изоставането си в подготовката. В Етър са много доволни от конкуренцията в офанзивен план, където имат доста опции и на върха на атаката, и по крилата, и зад нападателя. На "Ивайло" обаче се оглеждат за още попълнения за средата на терена и защитата. В тези две зони има нужда от още малко дълбочина. На този етап конкретни преговори с играчи няма, но в Етър следят ситуацията около няколко имена. Евентуално би могло да се вземе и още един по-млад вратар за алтернатива на опитните Христо Иванов и Цветомир Цанков.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки