Мощна ЕвроСлавия прегази Локо на "Лаута" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Внук на легенда с два гола за победата с 4:2

Мощна ЕвроСлавия прегази Локо на "Лаута" (ВИДЕО+СНИМКИ)
Славия прегази Локомотив (Пд) с 4:2 на "Лаута" в генералната си репетиция преди реванша с Хайдук (Сплит). "Белите" имат да наваксват гол пасив в Европа и ако играят по същия начин нищо чудно да го направят.
 
 
Две попадения за Славия отбеляза Георги Йомов, внук на легендата на Левски Тодор Барзов. По един добавиха Галин Иванов и Славчо Шоколаров. От домакините се разписаха Симеон Райков, който реализира дузпа и Димитър Илиев.
 
Мачът започна с бърз гол на Славия. Георги Йомов се разписа в 5-ата минута. Димитър Велковски пусна пас по земя, Джалилов не успя да се намеси и топката попадна във футболиста на Славия, който я прати в мрежата зад Мартин Луков.
 
 
В 15-ата минута при центриране от фаул на Симеон Райков топката се удари в ръката на Владислав Узунов, а след това се и в левия стълб на Антониос Стериакис. Играчите на Локомотив Пловдив имаха претенции за дузпа, но главният съдия Валентин Железов не отсъди такава.
 
Славия поведе с 2:0 в 21-ата минута, когато при бърза контраатака топката попадна в Галин Иванов. Той комбинира с Георги Йомов, който простреля Мартин Луков. 
 
 
Локомотив Пловдив стигна до дузпа в 26-ата минута. Михалевич падна в наказателното поле, а главният рефер Валентин Железов видя нарушение и посочи бялата точка.  Симеон Райков застана зад топката и беше точен - 1:2.
 
В 45-ата минута Галин Иванов остана сам срещу вратаря след двойно подаване със свой съотборник. Ударът му обаче срещна тялото на Мартин Луков.
 
 
След почивката в игра за Локомотив се появи Димитър Илиев, който направи повторен дебют за "черно-белите".
 
Иначе Чунчуков не успя да нанесе точен удар след подаване на Глаин Иванов, а в 61-ата минута Михалевич засече с глава центриране от корнер, но топката мина встрани от вратата.
 
 
В 63-ата минута звездата на "белите" Галин Иванов се разписа. Той открадна топката от Райков, напредна и след двойно подаване с Александров стреля с в левия ъгъл - 1:3.
 
Славчо Шоколаров слажи край на интригата в 68-ата минута. Чунчуков отне топката от Везалов. Подаде къв Шоколаров, който напредна и с удар по диагонала вкара за 1:4.
 
В 82-ата минута Стериакис отрази удар на Буна, а секунди по-късно Узунов опита удар от дистанция, но не уцели вратата.
 
 
Халфът на Локо Парвиз Умарбаев уцели гредата при изпълнение на пряк свободен удар четири минути преди края. След това и Карагерен пропусна да вкара втори гол за домакините.
 
В добавеното време натискът на Локомотив даде резултат и Димитър Илиев се разписа. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки