Мис Свят Вероника Стефанова пред Novsport: Бягах от училище, за да ходя на мачове на ЦСКА

Един ден ще се занимавам с политика

Мис Свят Вероника Стефанова пред Novsport: Бягах от училище, за да ходя на мачове на ЦСКА

Мис България Вероника Стефанова прослави с красотата си родината ни по целия свят. Чаровната блондинка даде интервю специално за Novsport.

 

Вероника, която е и Мис Свят разкри, че от малка е запалена фенка на ЦСКА. За футбола, високите скорости и бойните спортове, какво разкри Вероника Стефанова:

 
Как се запалихте по футбола?
 
Страстта ми към футбола е още от ранна детска възраст. Баща ми е голям футболен фен, водеше ме на стадиона, събираха се с приятели, когато имаше мачове и у дома беше като празник, в последствие ме научи на правилата на играта и имаше моменти, в които играехме пред блока, в който живеехме.
 
Защо и как станахте фенка на ЦСКА? 
 
Любовта ми към "червения" отбор е също наследена от него. Баща ми е бивш борец и е играл за ЦСКА. 
 
 
 
Кой беше първият мач, който изгледахте на живо? 
 
Бях много малка и спомените ми вече са ми мътни. Спомням си, че като се прибрахме, казах на баща ми, че повече без мен на стадиона няма да ходи. 
 
 
Бях много впечатлена от публиката, от песните,от знамената. ЦСКА е отбор с традиции и невероятна публика. 
Когато бяхме в 9-ти клас с най-добрата ми приятелка избягахме от училище и отидохме на стадиона, тогава майка ми ми се обади и ме попита: Къде си? и аз я излъгах, защото знаех, че ще ми направят голям проблем и й казах: На училище, имаме междучасие и тя отговори: Какво междучасие? На стадиона си, баща ти те гледа по телевизията. Беше много нелепа ситуация, имах после сериозно каране вкъщи от майка ми, за това че съм излъгала, а баща ми тайно ми се подсмихваше, защото знаеше колко много обичаме отбора.
 
 
Какви са Ви очакванията към отбора през новия сезон? 
 
Добра и постоянна игра. С положителна нагласа съм и вярвам, че ни очаква един много силен сезон. 
 
 
Любимият Ви футболист на ЦСКА e?
 
В момента няма някой конкретен футболист. Ролята в отбора на всеки е важна, защото футболът е колективна игра и за това целия отбор ми е любим! 
 
 
Вие сте Мис България и спечелихте световен конкурс в Южна Корея, какви качества трябва да притежава една жена, за да достигне до такова признание?
 
Освен външния вид са важни и много други качества. Конкурсите за красота са състезания, също както при спортистите например. Явявала съм се на 10 международни конкурса, като най-голямото ми постижение е участието в конкурса Мис Свят. Там се състезавах с първите по красота в света и усещането да бъдеш част от тази огромна организация е вълшебно. 
Всички отиват много подготвени, още от първия ден има хора, които са между нас и следят за обноските ни, начина по които разговаряме с другите, реакциите ни. В продължение на един месец имахме изключително наситена програма, която започваше рано сутрин и приключваше късно вечер и през цялото това време бяхме оценявани.
В основата на всеки успех стои упорит труд и постоянство. 
 
 
Обичате ли високите скорости? 
 
Много обичах високите скорости, до преди две години си позволявах да карам доста бързо, но преживях тежка катастрофа с моя охранител, при която едва не загинахме и от тогава не позволявам на почти никой да ме вози. Тогава осъзнах колко може да бъдем опасни зад волана, какво голямо доверие даваме, когато поверяване сигурността си на някой, който ни вози и как един миг може да промени целия ни живот.
 
А бойните спортове? Обичате ли да гледате бокс или MMA. Какво Ви е мнението за жените, които са се насочили към тези спортове?
 
Не съм фен на бойните спортове, през моите очи изглежда като безсмислено насилие. 
Относно жените този спорт за мен е тотално несъвместим, жената трябва да бъде нежна, красива, да лъха от нея доброта, а не да гледа лошо и да бие боксова круша. За мен груба жена е като нежен мъж, просто не мога да го възприема.
 
 
Освен спорта имате ли друго хоби?
 
Най-голямото ми хоби е класическия балет, когато вляза в залата времето спира и не мисля за нищо друго освен за танца. Невероятно е! След конкурса Мис Свят започнах да ходя и на уроци по пиано, тази страст ми я прехвърли Мис Русия - Полина Попова.
 
В момента, с какво се занимавате?
 
В момента съм в Истанбул, работя като модел - подписах договор до септември. След това се връщам в България за да открия моя втори салон за красота и бутик за дрехи, след това ми предстоят ревюта на Миланската седмица на модата и в Казахстан.
 
Преди време в едно Ваше интервю прочетох, че имате планове да се занимавате с политика. Това актуално ли е към днешна дата? 
 
 
Да имам желание да се занимавам с политика някой ден, по образование съм политолог. Пречка да започна кариера в тази насока за момента са постоянните ми пътувания, но има време за всичко. Всяко нещо стои във времето и чака своя миг.
 
Кои са трите неща, без които не можете? 
 
Телефон - не мога да си представя деня ми да премине без да чуя любимите ми хора, а тъй като повечето време съм извън България, това си остава едно от най-големите ми удоволствия.
 
Моето любимо куче Chloe.
 
Парфюм и крем за ръце - обожавам да ми ухае на приятни аромати, за това винаги имам в моята чанта.
 
 
Как се виждате след десет години?
 
В личен план омъжена с голямо семейство с поне три деца. 
В професионален план се надявам да осъществя центъра за лечение на хранителни разстройства, за който се боря от няколко години и ако мога да се реализирам в работа свързана с образованието ми.
 
д-р Николай Георгиев

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки