Кобрата и Фюри отиват на търг, не се разбраха за условията

Мениджърите на Милър и Уайт не смятаха, че боксьорите им имат шанс срещу Пулев, твърди боксов анализ

Кобрата и Фюри отиват на търг, не се разбраха за условията
Мениджърите на Кубрат Пулев и Хю Фюри не са успели да постигнат споразумение за мач между двамата боксьори в рамките на дадения им срок от ITF, въпреки че преди дни се говореше как сделката е почти факт.
 
Така от международната боксова федерация назначиха търг за определяне на организатор на двубоя. Той ще се проведе на 9 август в офисите на ITF в Спрингфийлд, Ню Джърси.
 
Двубоят между Пулев и Фюри трябва да определи официалния претендент за титлата на Антъни Джошуа и е пътят на Кобрата към нов мач с шампиона, след като предишният пропадна заради контузията на Кубрат.
 
Пулев вече на два пъти мина през търгове в последните месеци, които спечели, но така и не стига до мач. И Джарел Милър, и Дилиан Уайт отказаха да дойдат в България за мач с Кобрата и така се стигна до двубоя с Фюри.
 
„Истински комплимент за Пулев е, че мениджърите на Джарел Милър и Дилиан Уайт са признали до толкова таланта на българина, че са отказали бойците им да пътуват до София и да се изправят срещу него.
 
Това предполага, че те не смятат, че техните бойци не са в състояние да победят Пулев. Скоро ще видим дали шефовете на Хюи ще направят същото, ако загубят търга на 9 август”, пише реномиран боксов сайт в анализа си за потенциалния двубой на Кобрата с Фюри.
 
Междувременно Кубрат разкри колко пари е щял да получи от боя с Антъни Джошуа ако се беше качил на ринга. Това се случи пред пресата в Майорка, където той е на подготовка.
 
Най-добрият ни боксьор каза, че е могъл да прибере 3 млн. евро дори и само да се беше качил на ринга. Той обаче отказал парите и предпочел да лекува контузията си, за да може да се бие здрав за световна титла.

 

Стойка Кръстева: Развиваме се в правилна посока

Доволни и заредени с оптимизъм се прибраха от Европейското първенство за младежи и девойки в Пореч българските национали по бокс

Уайлдър: Ще разбия главата на Жан, а после идва ред на Джошуа

Американецът е оптимист

Голяма победа за Петко Петков в Рим, спечели престижно състезание

Родният футболист трупа успехи в бразилското жиужицу

Българин стана европейски шампион по бокс

Викторио Илиев триумфира при младежите в Хърватия

Страхотно! Отвори се нов шанс за български медал на Олимпийските игри

Натурализирахме световна звезда

Трима българи на финал на Европейското по бокс за младежи

Вижте подробности

Европейската федерация по бокс засне филм за Стойка Кръстева

Вижте подробности

Усик не може да се справи с мен, убеден е Тайсън Фюри

Британецът с поредно интересно изказване

Серафим Тодоров: Флойд Мейуедър трябва да ми се отблагодари

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки