Игуаин: Номер 9 в Милан тежи, но това не е проблем

Нападателят разкри за разногласия с Алегри

Игуаин: Номер 9 в Милан тежи, но това не е проблем

Фланелката с номер 9 на "Милан" не носи късмет на своите притежатели в последните години, но това не плаши новото попълнение на "росонерите" Гонсало Игуаин.



"Вече съм носил няколко екипа, обличани преди мен от велики играчи, затова номер 9 на "Милан" не е проблем. Горд съм, че ще нося тази фланелка. Това е страхотно предизвикателство в моята кариера. Трябва да докажа, че "Милан" правилно е инвестирал в мен", каза Игуаин по време на официалното си представяне като играч на "росонерите".



Преди Игуаин "деветката" на "Милан" носеха Андре Силва, който вкара едва два гола през миналия сезон, а преди три сезона пълен провал претърпя и Луис Адриано, реализирал четири попадения в 26 мача. Фернандо Торес се разписа само веднъж в 10 мача, а Матия Дестро - три пъти в 15 срещи през сезон 2014/15.

 

Игуаин премина в "Милан" след два сезона в "Ювентус", където вкара 55 гола в 105 мача във всички турнири и спечели две титли на Италия.



"Милан" има велика история и се надявам да помогна на отбора да се върне на върха. Имах разногласия с Алегри в "Юве", но не затова дойдох в "Милан". Просто решиха, че повече няма да разчитат на мен", каза още Игуаин.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки