Проблем с билетите за мача с Копенхаген

Над 20 000 фенове на ЦСКА се очакват на стадиона

Проблем с билетите за мача с Копенхаген
Ден след като бяха пуснати билетите за първия мач от третия предварителен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Копенхаген, който ще се играе на Националния стадион „Васил Левски" от20,45 ч в четвъртък, те не могат да се купуват по интернет.
 
Разтревожени привърженици на „червените" твърдят, че интернет платформата, която ги предлага, не работи. В официалния сайт на ЦСКА има линк, но кагото той се отвори, страницата, откъдето трябва да се поръчат и платят пропуските, не действа.
 
Интересът към двубоя е огромен. В четвъртък в центъра на София се очаква да се изсипят над 20 000 души. В досегашните две домакинства на „Армията" имаше по 10 хил. фенове, но сега залогът е още по-голям, както и класата на съперника.
 
Цените на билетите за трибуната с козирката са по 20 лева, а за сектор „В" - по 12 лв. В сектор „Г" запалянковците ще плащат по 8 лв., а за ВИП ложата по 150 лв. Децата до 7 години ще влизат на стадиона без пари.
 
Публиката на ЦСКА при гостуването на Адмира Вакер в четвъртък при успеха с 3:1 бе 3 пъти повече от тази на домакините. На трибуните присъстваха 2400 зрители, а 1800 от тях бяха привърженици на родния гранд.
 
Така феновете на ЦСКА записаха своеобразен рекорд, защото за първи път при гостуване в мач от евротурнирите привържениците на български клуб са повече от тези на домакините.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки