ИСТОРИЧЕСКО: Витоша с победа над столичен тим, задмина Лудогорец (ВИДЕО)

"Бистришките тигри" продължават да изумяват с изявите си

ИСТОРИЧЕСКО: Витоша с победа над столичен тим, задмина Лудогорец (ВИДЕО)

Витоша продължава да изумява с изявите си през новия сезон. След като през целия изминал нямаше победа, сега "Бистришките тигри" постигнаха втори успех. Те се наложиха с 2:0 като символични гости на Славия и вече с 6 точки, след 3 изиграни мача. Любопитно е, че със събрания си актив, възпитаниците на Росен Кирилов вече заемат четвърто място във временното класиране и са пред шампиона Лудогорец, който е с 4 пункта.

 

В 14-ата минута Кутев откри резултата, след като бе изведен с прекрасен пас зад гърба на отбраната на Славия от Ивайло Лазаров.

 

В 25-ата минута Велковски центрира отляво, Карабельов обаче стреля високо над вратата.

 

В 43-ат минута Витоша удари за втори път, като отново точен беше Кутев. Той получи пас от Наско Милев, финтира Станисавлевич и технично прати топката в мрежата.

 

Само 120 секунди след началото на втората част, Даниел Кутев се размина на милиметри от хеттрик. След грешка в отбраната на Славия, той стреля силно, Александров не успя да му попречи, а топката срещна напречната греда.

 

В 56-ата минута Момчил Цветанов стреля много силно с левия крак, но Радко Мутафчийски самопожертвователно подложи главата си на пътя на топката и отби.

 

В 80-ата минута Галин Иванов прати топката в мрежата, но попадението бе отменено заради засада.

 

В даденото продължение Стерякис отби тежък удар на Кочилов, предотвратявайки трето попадение във вратата си.

 

Ключови думи: Лудогорец

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки