ИЗВЪНРЕДНО: "Армейците" грабят билетите за мача с ФК Копенхаген като топъл хляб

Над 10 000 пропуска вече са продадени

ИЗВЪНРЕДНО: "Армейците" грабят билетите за мача с ФК Копенхаген като топъл хляб

На очаквано голям зрителски интерес ще се радва двубоят между ЦСКА и ФК Копенхаген в третия предварителен кръг на Лига Европа.

 

Първата среща между двата отбора е този четвъртък, 9 август, от 20,45 часа на националния стадион "Васил Левски", който по всичко изглежда, че ще приеме към 25 000 зрители.

 

До този момент за двубоя са продадени над 10 000 пропуска, а очакванията за следващите два дни са поне още толкова да бъдат изкупени от феновете на ЦСКА.

 

Цените на билетите са:

 

- Сектор А - 20 лева

 

- Сектор В - 12 лева

 

- Сектор Г - 8 лева

 

- ВИП ложа - 150 лева

 

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно. Билети могат да бъдат закупени от фен магазина на "Армията" и в мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

 

Картодържателите имат възможност да закупят билет с 10% отстъпка за мястото, описано на картата им. Те могат да се възползват от намалението при закупуване на билет от касата до фен магазина на "Армията". Тя ще работи във вторник и сряда с работно време от 12:00 часа до 19:00 часа и в деня на мача, четвъртък (9 август), от 10:00 часа до старта на двубоя.

 

За улеснение във вторник и сряда от 12:00 до 19:00 часа ще работи касата на Националния стадион "Васил Левски" (ул. "Ген. Гурко"). В деня на мача всички каси на Националния стадион ще бъдат отворени в 14:00 часа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки