Ще радвам "червената" публика, обеща Евандро

21-годишният нападател бе картотекиран за двубоите с Копенхаген, очаква се Манолев да е на линия за реванша

Ще радвам "червената" публика, обеща Евандро

Новото попълнение на ЦСКА Евандро да Силва се похвали за дебюта си с червения екип, пише „Тема спорт“.

21-годишният нападател публикува няколко снимки от първия си мач за отбора - при 3:0 над Дунав в неделя, като написа и дълъг коментар.

"Имах щастието да направя своя дебют за ЦСКА. Всичко се случи по най-добрия възможен начин и ние спечелихме още един мач. Искам да благодаря на Господ за всичко, което прави в живота ми, за това, че дава сила да се справям с всяка трудност. Искам да благодаря и на моята съпруга Аманда, която, въпреки че е далеч от мен, остава най-голямата сила и винаги ми вдъхва увереност и мотивация да показвам най-добрия си футбол. Чувствам се изключително щастлив и амбициран. Надявам се да запиша много мачове с червения екип и съм готов да дам много поводи за радост на нашите страстни привърженици. Благодаря на всички за учтивостта, с която ме приеха, получавам подкрепа от всички съотборници, треньори, ръководството и публиката", написа Евандро.

Бразилският нападател бе картотекиран за двубоите с Копенхаген и се очаква да запише минути в първия мач утре на "Васил Левски". Той има две участия и един гол за Коритиба в турнира Копа Судамерикана.

С картотека за датчаните е и Станислав Манолев, който обаче няма да вземе участие в първата среща, но има шансове да се появи на терена за реванша.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки