Христо Крушарски оставя Чавдар Цветков... засега

Феновете на среща днес на "Лаута", ще бистрят бъдещето на клуба

Христо Крушарски оставя Чавдар Цветков... засега
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски засега е решил да остави Чавдар Цветков на поста спортно-технически директор.
 
Както е известно, през миналата седмица двама членове на Борда на директорите подадоха молби за напускане и се очаква те да бъдат приети в близките дни. Това са Румен Руйчев и Росен Коруев, които са недолюбвани от феновете.
 
Легендата на Славия на този етап остава на поста си. Както е известно, през лятото имаше известно напрежение между Чавдар Цветков и старши треньора Бруно Акрапович. Привържениците с поредица от декларации заявиха през миналата седмица, че снемат доверието си от всички ръководители в клуба. Те призоваха 61-годишния Крушарски да напусне.
 
Днес привържениците насрочиха среща на "Лаута", на която да бистрят бъдещето на клуба. Интересното е, че тя трябва да се състои в 19:30 часа на трибуна "Бесица". По същото време отборът ще тренира за домакинството си на Верея, което е в петък.
 
"Фен клуб Локомотив Пловдив и организираните групи каним всички черно-бели сърца, милеещи за великия ни клуб и интересуващи се за случващото в него, на обща среща този четвъртък (09.08.) на "Лаута", която ще се проведе на трибуна "Бесика" от 19.30 ч.", написаха феновете на сайта си mainite.bg.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки