Моуриньо: Оказах се в ситуация, в която не очаквах, че ще съм

Сезонът ще е труден, иска да направя 6 смени, не 3, допълни мениджърът

Моуриньо: Оказах се в ситуация, в която не очаквах, че ще съм
Манчестър Юнайтед започна сезона с победа над Лестър с 2:1, но мениджърът на "червените дяволи" Жозе Моуриньо отново не пропусна да изкаже недоволството си от лятната селекция.
 
Той дори изтъкна, че снощният съперник на неговия отбор е дал повече пари за нови попълнения.
 
“Г-н Скъдамор (изпълнителният директор на Висшата лига - б.р.) може да е доволен, защото това беше добро начало на сезона. В този мач исках да мога да направя шест смени, а не три. Имах желание да пусна Марсиал, Погба не можеше да издържи 90 минути, Фред - също.
 
Не беше лесно, но се справихме. Казах на момчетата, че на моменти видях този футбол, който искам да играем по-често. Имаше и периоди от мача, в които Лестър ни затрудни сериозно, но ги преодоляхме”, сподели Моуриньо.
 
“Лестър похарчи повече пари за трансфери от нас и не е отбор, който можеш да победиш без усилия. Трябва да свикваме, че ще се изправяме срещу съперници, които имат същите качества като нас. Забравете името, историята и формата - всеки отбор е труден за побеждаване”, продължи португалецът.
 
“Сезонът ще е тежък за всички, не само за нас. От месеци насам имах планове, но трансферният прозорец затвори и се оказах в ситуация, в която не очаквах, че ще съм. Повече няма да говоря по темата, пазарът така или иначе е затворен.
 
В края на ноември ще стане ясно дали имаме шансове да се борим за титлата. Люк Шоу? Много съм доволен от него. Той направи само една грешка през целия мач. Освен това вкара гол и беше стабилен в защита. Добрата му предсезонна подготовка си каза думата”, коментира още Моуриньо.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки