Део: Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО

Участниците в игрите на БСТ правят спорта у нас възможен, допълва водещият Деян Славчев

Део: Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО
Водещият на тегленията на Българския спортен тотализатор Деян Славчев-Део сподели своето мнение за играта и печалбите, които се раздават в нея. Според шоумена всеки може да стане милионер, но трябва да играе редовно и да има малко късмет. Водещият разкри и колко са различни хората, които печелят големите награди, както и какво е чувството, когато обявяваш следващия милионер на България. Ето какво още каза Део пред „Труд”.
 
- От колко години си водещ на СПОРТ ТОТО? Какво е да раздаваш толкова много печалби на хората?
 
- Вече повече от три години съм водещ на предаването, наистина е страхотна емоция. Макар, че всяка седмица съм четири пъти на ефир, винаги има тръпка. И не говоря само за сценичната треска. Аз истински се вълнувам, дали точно днес някой ще спечели джакпота. Само преди две седмици г-жа Янка Панайотова от Варна стана 95-ият тото милионер от играта 6/42. Предстои да разберем кой ще е следващият, 96-ти по ред, който ще уцели печелившите числа в играта 6/49 и ще стане по-богат с почти 6 000 000 лв.
 
- А ти какво би направил, ако спечелиш?
 
- Мисля, че първо бих купил голямо жилище за семейството ми - защо не и къща. Бих осигурил добър живот на децата ми, но най-вече - качествено образование. След време бих пътувал много. Аз обичам спорта, така че ще похарча пари, за да задоволя и най-малките си прищевки за добра спортна екипировка. Вероятно с толкова пари ще практикувам любимите си спортове на по-екзотични места.
 
- Какво е усещането да обявиш, че някой печели джакпота в размер на един, два, три, четири, пет милиона лева?
 
- Адреналин - като в сърфа и сноуборда, даже може би малко по-силен. Спомням си един от първите милионери, които обявих. Той беше бизнесмен и искаше с парите от печалбата да построи ВЕЦ. Следващият късметлия беше овчар. Това са най-различни хора - богати, не чак толкова заможни, млади, възрастни... Всеки е с различна история и път в живота. Всеки може да стане милионер със СПОРТ ТОТО. Важното е да играе и късметът да е с него в този момент.
 
- Много ли джакпоти са паднали в твое присъствие? Много милионери ли си обявил?
 
- Не съм ги броил, наистина. Джакпотите, които участниците са спечелили през последните три години, са немалко. Но ние сякаш сме свикнали да обръщаме внимание на милионните печалби. Освен тях, СПОРТ ТОТО раздава много други. В неделя тиражът ще бъде посветен на един от най-светлите християнски празници - Успение Богородично и на всяка една Мария, Марияна, Мариян и други над 200 000 именници. Ще бъдат изтеглени много извънредни печалби, както и чисто нов луксозен автомобил с включен бонус от 5000 лв. към него. В момента с колегите от СПОРТ ТОТО пътуваме из цяла България, за да връчваме печалбите на участниците в игрите ни. Последно бяхме във Варна, Русе и в Севлиево, за да даваме автомобили и да радваме почитателите на тото игрите.
 
- Какво стои зад израза „Малко за много"?
 
- Ще започна с това, че печалбите от СПОРТ ТОТО са неизчерпаеми. Защото след като паднат, игрите веднага се зареждат с нови суми. Например в 6/49 - ако падне джакпотът от почти 6 000 000, веднага, още на следващия тираж, тя стартира с нов джакпот от 2 000 000 лв. И само срещу 1 лев залог, ако имат късмет, участниците могат да станат милионери.
 
- Знаем, че освен шанса за големи печалби, участниците в тото игрите могат да подкрепят и каузата на Български спортен тотализатор, нали?
 
- Така е. Мисията на СПОРТ ТОТО е да подпомага спорта. БСТ е единственият държавен хазартен оператор, който отделя 33% от своите постъпления за българския спорт и спортните федерации. Това са 1/3-та от постъпленията в игрите. Разбира се, всичко това се случва благодарение на участниците в игрите на СПОРТ ТОТО. Те правят спорта у нас възможен. 

 

Министър Глушков пожела успех на участниците на ЕК по кикбокс в Пловдив

„Поздравявам организаторите на това престижно спортно събитие за професионализма“

Двама директори в БФС на престижен семинар на ФИФА

Кирил Котев и Лъчезар Димов ще представят България в Ирландия

Ръководството на БФС проведе среща с клубовете от юношеските групи

Вижте подробности

Предложиха Глушков за служебен министър на младежта и спорта

Вижте подробности

В Белград: Карамаринов се срещна с президента на Сърбия

Вижте подробности

Кралев посочи виновника за нереализираните физкултурни салони

Ето какво разкри той

Всички се обединиха срещу ПП/ДБ заради некадърната стратегия за спорта

Вижте подробности

Във Франция: Службите са готови да гарантират сигурността на Олимпийските игри

Вижте какво заяви вътрешният министър на страната Жералд Дарманен

Огромно признание за българския тенис!

Президентът на ITF връчи награда на България за развитието на детско-юношеския тенис

Актуално

20:00 19/04 КРУМОВГРАД - СЛАВИЯ
19:30 19/04 Дженоа - Лацио
21:30 19/04 Айнтрахт – Аугсбург
21:45 19/04 Каляри - Ювентус
22:00 19/04 Атлетик Билбао - Гранада
19:45 18/04 Фиорентина - Пилзен 2:0 (прод.)
19:45 18/04 Лил - Астън Вила 2:1 (3:4. д.)
22:00 18/04 Рома - Милан 2:1
22:00 18/04 Аталанта - Ливърпул 0:1
22:00 18/04 Марсилия - Бенфика 1:0 (4:2, д.)
22:00 18/04 Уест Хем - Байер Л 1:1
22:00 18/04 Фенербахче - Олимпиакос 1:0 (2:3, д.)
22:00 18/04 ПАОК - Брюж 0:2
19:00 17/04 ЦСКА - БОТЕВ ПД 0:1
22:00 17/04 Ман Сити - Реал М 1:1 (3:4, д.)
22:00 17/04 Байерн М - Арсенал 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки