Реал (М) взе трофея "Бернабеу" след победа над Милан (ВИДЕО)

Игуаин започна да бележи за "росонерите"

Реал (М) взе трофея "Бернабеу" след победа над Милан (ВИДЕО)

Реал Мадрид победи Милан с 3:1. Двубоят бе за трофея “Бернабеу”. За Милан пък головата си сметка откри Гонсало Игуаин. Това бе и дебют за Пипита с фланелката на “росонерите”.



Реал спечели този трофей за 28-и път в историята си. Милан пък има две купи от този турнир, а вече и две загуби.



Реал Мадрид опкри резултата още във 2-ата минута. Бензема получи прекрасно центриране от Даниел Карвахал на задната греда и отблизо с глава простреля вратата.



Милан реагира светкавично и 120 секунди по-късно резултатът бе изравнен. Сусо напредна отляво и стреля опасно, но ударът му бе спасен. Топката попадна в Игуаин, който с шут извън наказателното поле я прати неспасяемо във вратата за 1:1.



В 23-ата минута Милан пропусна прекрасна възможност. Кесие изскочи зад защитата и прехъврли вратаря Навас, но в последния момент защитник изчисти с глава пред голлинията.



В 45-ата минута Реал отново излезе напред в резултата. При едно центирране от корнер няколко играчи се разминаха с топката, която се озова в Гарет Бейл и той отблизо бе точен за 2:1.



В 90-ата минута бе оформен крайният резултат. Удар на Модрич бе спасен от вратаря, но Борха Майорал притича и с глава отблизо оформи крайното 3:1.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки