Крушарски категоричен: Искам победа в дербито!

„Не приемам да ми се налагат! Какви ще са промените, решавам аз“, отсече босът на Локо Пд

Крушарски категоричен: Искам победа в дербито!

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски няма никакво намерение да се огъва пред атаките от страна на феновете на клуба.

„Черно-белите“ привърженици стават все по-агресивни срещу собственото си ръководство, въпреки двете последователни победи срещу Лудогорец и Верея, които вдигнаха самочувствието на отбора преди градското дерби с Ботев, пише „Меридиан мач“.

Това обаче не притеснява бизнесменът, който имаше и огромен кредит на доверие на „Лаута“, докато се радваше на пълната подкрепа от страна на клубната легенда Христо Бонев и големия функционер Атанас Узунов.

Крушарски е уверен, че ще успее с футболния си проект, въпреки постоянните подводни камъни и интриги, в които го въвличат.

От неделя той е в Грузия по бизнесдела и ще се прибере в България утре, като отсега уговаря срещи с хора, които могат да го подкрепят за постигането не набелязаните цели.

Пред играчите и треньорският щаб собственикът на „черно-белите“ е бил категоричен, че иска победа в дербито с Ботев и че в бъдеще изисква сериозно и професионално отношение от всеки негов служител.

„Какви ще са промените, решавам аз. Обмислям нова стратегия, но не слушам съвети от кой да е и не приемам да ми се налагат“, категоричен е Крушарски, който продължава да разчита на Чавдар Цветков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки