Сензациите в пресата: Левски отново търси спортен директор

Ботев Пд бие шута на Н‘Донгала, Аутуори разочарован от Цветомир Панов и още…

Сензациите в пресата: Левски отново търси спортен директор

Сензациите в спортната преса днес, сряда, 15.08.2018 година:

„Тема спорт“: Има раздвижване за нов спортен директор на „Герена“

Спас Русев не е загърбил целта си да повери спортно-техническото ръководство на Левски на спортен директор, след като се провали акцията му по привличането на Вили Рутенщайнер.

Австриецът отряза сините на финалната фаза на преговорите и в последния момент предпочете предложението на футболната федерация на Израел, като впоследствие назначи сънародника си Анди Херцог за национален селекционер.

Шефовете на Левски напоследък са активирали сондажите за подходящ човек на този пост, като се консултират с влиятелни агенти, които да препоръчат евентуален специалист. На този етап Спас Русев е оставил настрани вариантите с българи.

Постоянно спряган за завръщане на „Герена” е Наско Сираков, по-рядко се говори за Христо Йовов, а опция с ново издигане на Асен Букарев на този етап не съществува.

„Меридиан Мач“: Ботев бие шута на Н‘Донгала
Дните на крилото на Ботев (Пд) Дуде Н’Донгала в клуба са преброени. „Меридиан Мач“ научи, че той ще бъде изхвърлен при първа възможност, след като си е позволил самоотлъчка в момент, в който „канарчетата“ имат солиден недостиг на кадри. От Коматево разкриха, че Дуде Н’Донгала е разговарял с ръководството на клуба в началото на миналата седмица, за да поиска кратка ваканция през уикенда. Той настоявал да се прибере до Франция за петък, събота и неделя. Като изтъкнал за причина - семейни проблеми. От Ботев обаче не пуснали играча, защото това означавало, че той няма да бъде на разположение за мача с Берое, а в този момент клубът не може да си позволи това. Дуде Н’Донгала не протестирал, но в петък се хванал за крака по време на тренировката и обявил, че е получил контузия. Именно заради това той не попадна в групата за мача с Берое, а треньорът на „канарчетата“ Николай Киров не успя да събере 18 човека за мача. В Коматево са сигурни, че Н’Донгала е симулирал травмата. Той не се е появил и на тренировката в поне делник, в която Киров е разполагал само с 14 играчи, което категорично подкрепя тази теория. От клуба разкриха, че биха изхвърлили крилото моментално, но заради кадровите проблеми това ще стане на по-късен етап. Много е вероятно обаче Дуде Н’Донгала да не играе повече за Ботев.

„Тема спорт“: Аутуори разочарован от Цветомир Панов

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори е останал разочарован от представянето на десния бек Цветомир Панов в двубоя с Витоша. Бившият защитник на Ботев Пловдив започна като титуляр визитата в Бистрица, но след час игра бе заменен от Натанаел. Последният заигра на левия бек, а като десен действаше Антон Недялков. Бразилският специалист е очаквал много повече от Панов. Аутуори ще направи доста промени по състава за реванша със Зрински. Очаква се рокадите да са поне 5-6. На върха на атаката почти сигурно ще започне Клаудиу Кешеру.
Матай: Червените картони бяха пресилени

Капитанът на ЦСКА смята, че Ботев Пловдив се радват предварително

Керкез: Голяма победа, на нашия стадион ще бъдем много силни

Треньорът на Ботев Пловдив остана много доволен от успеха над ЦСКА за Купата на България

Стамен Белчев притесни феновете: Каранга има неприятна контузия

"В четвъртък ще има яснота", заяви треньорът на ЦСКА

Стоичков: 100 години Етър, 100 години слава

Камата поздрави "болярите" за вековния юбилей

Локо (Пд) пусна билетите за ЦСКА 1948

Мачът е в неделя от 15:15 часа на "Лаута"

Стоичков и Бала отново на терена за 100 години Етър

"Ивайло" арена на големи празненства

БФС търси усилено футболисти с български корени

До момента сме открили над 20 състезатели, обясни Лъчо Димов

ЦСКА ще удари Ботев (Пд) в първия полуфинал за Купата

Вижте подробности

Оперираха успешно национал на Ботев Пд

Николов подложен на интервенция в Испания

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки