Сензациите в пресата: На "Герена" трепереха за Македа

Гласят Евандро за титуляр срещу Лудогорец

Сензациите в пресата: На "Герена" трепереха за Македа

"Меридиан мач": На "Герена" трепереха за Македа

 

На „Герена" стискаха палци вчера до късно вечерта заради нападател. „Сините" се надяваха, че Федерико Македа няма да приеме нито една от офертите, които бяха отправени към него, докато не затвори пазара в Италия. Това трябваше да се случи снощи, след като първенството стартира днес.



Македа, който за втори път бе предложен на Левски, имаше оферти от Пескара и други клубове. Бившият футболист на Манчестър Юн, който остана свободен агент, до последно избираше най-доброто за себе си. За последно той рита за Новара, където се озова, след като от „Герена" го отхвърлиха веднъж.



Треньорът на Левски Славиша Стоянович разполага със 150 000 евро за селекция. Спецът трябва да раздели парите между дефанзивен халф, който да замести Жорди Гомес, както и нападател, който повиши конкуренцията в атака.

 

"Тема спорт": Гласят Евандро за титуляр

 

Евандро има големи шансове да е титуляр за ЦСКА за първи път, откакто бе привлечен в отбора. Твърде вероятно е бразилецът да стартира срещу Лудогорец в Разград утре. Той се включи силно на почивката в Копенхаген, като раздвижи играта в предни позиции, а реализира и първия си гол за червените след отлична асистенция на Мауридес. Почти сигурно двамата ще оформят тандем срещу Лудогорец още от първата минута. На пейката като джокер пък вероятно ще остане Джеси, а по лявото крило за пореден път ще стартира Тиаго.



Сред стартовите 11 ще се завърне Чорбаджийски, който бе наказан за реванша в Дания. Той ще е титуляр в центъра на защитата до Бодуров, а Перейра ще седне отново на пейката.



Левият бек Жеферсон със сигурност пропуска двубоя в неделя, като евентуално ще е на линия за 6-ия кръг - домакинството срещу Верея на 26 август (неделя) от 21:00 часа. Жоржиньо пък ще е в лазарета поне един месец.

 

"24 часа": Посланик подкрепи Лудогорец в Босна

 

Лично посланикът на България в Босна подкрепи „Лудогорец" в реванша срещу „Зрински" в Широки брег. Августина Цветкова бе с българския флаг на трибуните. Тя е бивш заместник-министър на отбраната и съпруга на известния журналист Статул Карабашев.



„Лудогорец" без проблеми се класира за следващия кръг след 1:1 като гост, в който се изправя срещу грузинския „Торпедо" (Кутаиси) за място в групите на Лига Европа. Там играе бившият защитник на пловдивския „Ботев" Лазар Марин.



Първият двубой е в Грузия, а след това е домакинството в Разград.



На шампиона на България му трябва два тима между „Севиля", „Зенит", „Олимпиакос" и „Бешикташ" да отпаднат в следващия кръг, за да стане водач на група на жребия. В момента „Лудогорец" е във втора урна.

НА ЖИВО: Пирин - Етър (СЪСТАВИ)

Сблъсъкът в Благоевград започва в 14:00ч.

Костадин Димитров подписва довогорите за довършването на стадионите на Локо Пд и Ботев Пд

Добри новини за двата големи отбора на Пловдив

Съдия притесни Черно море преди мача под тепетата

Валентин Железов ще свири срещата на "Колежа"

Вальо Михов - Гонзо ще ви гледа в очите, а не зад гърба

Бившият президент на БФС призова за обединение

Ас на Витоша (Бистрица) е обект на интерес от професионални клубове

Николай Замфиров има 3 гола в петте си изиграни мача за "тигрите" до момента

Пьотровски донесе 180 000 евро в касата на Лудогорец

Звездата на разградчани ще участва на Евро 2024 това лято

Деветият в Полша си хареса Турицов

Защитникът на ЦСКА е почти сигурно напускащ след края на сезона

Левски иска да продължи положителната серия при домакинството на Славия

"Сините" приемат столичния си съперник на "Герена" от 19:00ч.

Етър и Пирин рестартират шампионата с важен мач

Сблъсъскът в Благоевград започва в 14:00ч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки