Таланти на Левски в спор за титулярно място

Стоянович има една сериозна дилема при избора на своя състав

Таланти на Левски в спор за титулярно място

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович има една сериозна дилема при избора на своя състав за мача със Септември, който е утре от 18:15 часа на стадион "Георги Аспарухов". Специалистът има проблеми с контузени футболисти и поради тази причина се търси човек, който да играе в средата на терена, а опциите, изглежда, са две. По време на тренировките треньорът изпробва Станислав Иванов и Илия Юруков, но явно ще вземе решението в последния момент.



Ясно е, че на вратата отново ще застане Мартин Полачек, а в защита се завръща капитанът Иван Горанов, който ще играе отляво. Вдясно ще застане Милош Цветкович, а централни защитници ще бъдат Белаид и Ейолфсон. В средата на терена са сигурни Кали Тиам и Мариани, а третото място се оспорва от Юруков и Иванов. Ако на терена е Юруков, то Мариани ще е плеймейкър. Ако швейцарецът бъде върнат по-назад, като титуляр ще започне Станислав.



По фланговете отново Стоянович ще заложи на звездата Обертан и намиращия се във форма Кабрал. В атака ще играе Станислав Костов, който има два гола в четири шампионатни двубоя до този момент. Очаква се няколко ключови футболисти да се завърнат в групата, но те едва ли ще започнат. Това важи за Нашименто, а няма да бъде изненада, ако и някои други от контузените попаднат в разширения състав за мача със Септември.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки