ИЗВЪНРЕДНО: Мартин Петров тренира с Арда

Директор каза ще има ли сензация

ИЗВЪНРЕДНО: Мартин Петров тренира с Арда

Един от най-успешните родни играчи през новия век - Мартин Петров, е провел тренировка с Арда. Той се е включил наравно с отбора, като веднага е вдигнал настроението, което е минорно след загубата с 0:2 от Литекс.



"Това, че Петров тренира с нас, не означава, че ще подпише с Арда", каза спортният директор на клуба Емил Кременлиев пред "Тема Спорт".



"Дори и на тези години Мартин може да помогне на много отбори в България. В нашия случай имаше работа в Кърджали, остана в града и го поканихме. Той се съгласи и проведе една тренировка. На всеки е приятно да се допре до такъв футболист. Дори не мога да кажа, че е бивш играч, защото е в много добра форма", допълни Кременлиев.



Петров сложи край на състезателната си кариера през лятото на 2014 г., след един сезон за ЦСКА. Мартин остави следа със силните си изяви във Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и националния отбор.



Арда сега се подготвя за домакинството срещу Пирин Бл в неделя от 18:00 часа. На разположение на треньора Елин Топузаков отново е капитанът Борислав Стойчев, който пропусна гостуването на Литекс заради лека травма. Нападателят Венцислав Христов също вече е по-добре и има шансове да попадне в групата. Това ще се реши днес след последна консултация с медицинския екип.



"Време е да тръгнем нагоре и отново да печелим. Няма никакъв шанс да подценим Пирин. В крайна сметка ние имаме само една точка повече от тях. Те не стартираха убедително, но и ние също. Дано си вземем поуките и да поемем по победния път", каза още Кременлиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки