Вашчук се похвали: Подписах с най-големия клуб в България

"Спомените ми със Славиша Стоянович са страхотни"

Вашчук се похвали: Подписах с най-големия клуб в България

Последното ново попълнение на Левски Богдан Вашчук сподели първите си впечатления като играч на "сините". Той ги определи като най-големия клуб в България и разкри, че въобще не се е колебал да подпише договор. 

 
"Чувствам се развълнуван, подписах договор с най-големия клуб в България и се радвам, че съм част от него. Надявам се да вкарам много голове на този стадион. Отне ми само няколко минути да реша да подпиша с клуба", заяви Вашчук и разкри, че е запознат с историята на клуба.
 
"Левски е много известен, така че съм щастлив, че съм тук. Запознат съм с историята на Левски, знам, че е многократен шампион на България, но в детайли тепърва ще опознавам атмосферата тук", сподели още естонецът и разкри коя е любимата му позиция на терена. 
 
"Аз съм атакуващ полузащитник, обичам нападателния стил и реализиранто на попадения. Надявам се да вкарам доста", добави халфът и сподели кого от футболистите от настоящия състав познава. 
 
"Разбрах, че тук играе Габриел Обертан, футболист с голяма кариера. Скоро ще се присъединя към отбора, надявам се да ме приемат добре", добави Вашчук и сподели за спомените си с настоящия наставник на Левски Славиша Стоянович, с когото са работили във ФК Рига миналата година. 
 
"Спомените ми с наставника Славиша Стоянович са страхотни, нямам търпение да започна да тренирам под негово ръководство и с отбора. Надявам се, че предстои специален сезон пред Левски. Дано можем да спечелим титла или купа, защо не и двете", сподели още естонецът и накрая говори за феновете на Левски. 
 
"Знам, че привържениците на Левски са многобройни и обичат отбора си, подкрепят го непрекъснато и се надявам да се видим с тях още следващата седмица на стадиона. Само Левски", завърши Васшук. .

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки