Звездата на Ботев (Враца) се надява на пробив в чужбина

Ето какво заяви голмайсторът на отбора Петър Атанасов

Звездата на Ботев (Враца) се надява на пробив в чужбина

Голмайсторът на Ботев (Враца) Петър Атанасов бе избран за играч на 5-ия кръг на Първа лига. Офанзивният халф вкара двата гола за победата с 2:0 над Етър и по този начин попаденията му от началото на сезона станаха 5, като излезе начело при стрелците.

 

"Искам да благодаря на моя отбор. Без тях нямаше да съм тук. Всеки заслужава тази награда. Не сме разговаряли за цели с ръководството. Надяваме се да се затвърдим в Първа лига, да играем хубав футбол.

 

От началото на сезона играем добре. В първите мачове, според мен ни липсваше малко късмет. Сега дойдоха тези две победи и внесоха увереност, дойде ни самочувствие.

 

В началото на сезона се шегувахме, че ще вкарам 10 гола до зимата. Ето, че вече половината са реализирани. Дай Боже да задмина тази граница. За Валери Божинов - ще се радвам, ако се стигне до негов трансфер при нас. Той е добър футболист, с име, с визитка. Може само да подобри класата на отбора.
 

Ще се радвам много, ако вкарам на ЦСКА. Това обаче е доста трудно. Със сигурност вече отборите ще имат едно на ум за мен, но ще се опитваме по някакъв начин да ги излъжем. 

 

Играл съм на няколко поста - ляв външен, десен външен, зад нападателя мога да играя, затова ще търсим изненада. В Българските отбори, след време се надявам, ако мога да заиграя в някой от водещите отбори, но имам за цел да изляза в чужбина и да се задържа там.

 

Кметът е доста запален, идва на стадиона. Прави всичко да се чувстваме добре. Организацията е добра, няма забавяния на заплати. Ние всеки мач излизаме за победа. Отиваме да се надиграваме с Берое, ще се опитаме да победим, но каквото стане.

 

Ще съм много щастлив, ако получа повиквателна за националния. Това ми е детска мечта. Надявам се с още по-добри игри селекционерът да погледне и към мен.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки