Бербатов: Очевидно футболът е бизнес и малко политика

„Не знам дали този негативизъм е необходим още след първата загуба“, каза Митко за Манчестър Юнайтед и призова феновете за спокойствие

Бербатов: Очевидно футболът е бизнес и малко политика

"Чудя се, дали целият този негативизъм е необходим, но очевидно футболът е бизнес и малко политика. Хората създават проблеми, разпространяват "фалшиви новини", слухове и всичко се повтаря и се превръща в истина. Но това са детски работи и не помага на никого."

Така коментира проблемите в Манчестър Юнайтед бившият нападател на тима Димитър Бербатов.

Както е известно, напрежението на „Олд Трафорд“ е сериозно, тъй като мениджърът Жозе Моуриньо публично критикува ръководството за проваления летен трансферен прозорец, а загубата от Брайтън с 2:3 в последния кръг на Висшата лига задълбочи кризата в клуба.

Затова сега Бербатов призова феновете, които готвят протест срещу изпълнителния директор Ед Уудуърд, да не "реагират пресилено" след първото за сезона поражение.

"Не очаквах загубата от Брайтън. Никой не я очакваше. Юнайтед не игра добре и загуби, защото Брайтън искаше успеха повече от тях, това е. Не е добре, но моля ви, не преигравайте за едно поражение толкова рано през сезона“, коментира Берба в своята колонка за Betfair.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки