Стоянович подгони Люпко Петрович

Треньорът на път да изравни постижение от 2016 г.

Стоянович подгони Люпко Петрович
Треньорът на Левски Славиша Стоянович още утре може да направи нещо, което така и не успя да запише предшественикът му Делио Роси.
 
Под ръководството на италианеца сините така и не записаха повече от три поредни победи за първенство. 
 
Той стартира по отличен начин престоя си на „Герена" - с 2:0 над Дунав, 3:0 над Пирин в Благоевград и 4:0 срещу Славия на "Георги Аспарухов".
 
Началото на Делио дори бе по-добро от това на Стоянович, който също нареди три успеха - 2:0 над Ботев Bp, 2:1 над Дунав и 2:0 над Септември. Сега сърбинът със словенски паспорт може да задмине Роси, който така и не успя да вземе четири поредни успеха.
 
Това ще се случи, ако спечели утрешното гостуване на Етър. Мачът на стадион "Ивайло" е от 18:45 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. При италианеца Левски така и не стъпи на върха в Първа лига, докато в момента сините са лидери.
 
Всъщност последният треньор, записвал 4 поредни шампионатни победи е Люпко Петрович. Това стана през есента на 2016 година - сърбинът остави сините на първо място в класирането.
 
При него те наредиха 7 последователни успеха - от 13 август до 2 октомври, които бяха прекъснати от равенство 1:1 с ЦСКА.
 
Наследилият го Елин Топузаков също не успя да направи повече от три поредни победи, както и следващия на поста -Николай Митов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки