ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 има нов треньор

Клубът представи Петко Петков

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА 1948 има нов треньор

Петко Петков е новият треньор на ЦСКА 1948, информират от клуба. Столичният специалист заменя на поста Валентин Илиев, който бе освободен заради незадоволителни резултати. Петков заяви пред официалния сайт на отбора, че първите му впечатления са отлични.

 

"С удоволствие приемам тази отговорна задача. Всичко в клуба е на професионално ниво и първите ми впечатления са отлични", бяха първите думи на специалиста, роден на 29 март 1968 г. в София.

 

Той завършва НСА "Васил Левски" със специалност "Футбол", като от 2008 г. насам притежава треньорски лиценз "PRO". Бивш футболист на столичните Академик и Септември. Работил е във всеки един от последните четири клуба, ставали шампиони на България (ЦСКА, Левски, Лудогорец и Литекс). На "Армията" той работи като помощник на Христо Стоичков, когато Камата пое за кратко "червените" през сезон 2013/14.

 

"Отлично съм запознат с целите пред тима и смятам отборът ми да доминира на терена. Това е най-голямото предизвикателство за мен като треньор, желая на феновете да изпитват удоволствие от играта на отбора", каза новият треньор на ЦСКА 1948.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки