Милан играе като Гатузо, смята Анчелоти

"Ще срещнем внимателен и добре организиран отбор", заяви треньорът на Наполи

Милан играе като Гатузо, смята Анчелоти

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти сподели очакванията си за срещата между състава му и Милан от втория кръг от Серия "А".

 

"Когато играеш с Милан никога не е лесно, защото този отбор винаги е силен. Ще опитам да предам на моя отбор правилната настройка за изиграването на тази среща, в която трябва да дадем максимума от себе си.

 

Познавам Гатузо. По характер той винаги е един и същ. На пейката е такъв, какъвто бе и на терена. Милан играе като Дженаро. Ще се изправим срещу един внимателен отбор, който играе организирано и с агресия. Ще си кажа истината, не очаквах да видя Гатузо на пейката като треньор.

 

Имах огромното желание да се завърна в Италия, за да мога да говоря своя език. Наполи ми предложи важен проект. Качеството ни не е на нужното ниво, но заедно ще успеем да подобрим представянето си. По това време Неапол е страхотен.

 

Хората тук ме уважават много. Искат да се снимат с мен, но това не ме притеснява. Не ме интересуват критиките. Винаги сме мислили единствено за работа. Това, което казват другите, не ме интересува", каза Анчелоти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки