ЕКСКЛУЗИВНО: Няма да отлагат мачовете на Лудогорец и ЦСКА!

Неделните срещи ще започнат с минута мълчание

ЕКСКЛУЗИВНО: Няма да отлагат мачовете на Лудогорец и ЦСКА!

Неделните мачове в Първа професионална лига няма да бъдат отлагани, каквито слухове се появиха в медийното пространство, научи Novsport.com.

Срещите ЦСКА – Верея и Славия – Лудогорец ще се проведат по програма, но ще започнат с минута мълчание в памет на жертвите от жестоката трагедия, която се разигра край Своге в съботния ден.

При тежка катастрофа с автобус живота си загубиха най-малко 15 български граждани, а ранените са минимум 27, като премиерът на страната Бойко Борисов съобщи, че понеделник ще бъде ден на национален траур.

В неделя обаче мачове в България ще има, като следобед от 18:45 часа Славия ще приеме шампиона Лудогорец, а Верея ще гостува на ЦСКА в 21:00.

Екипът на NOVSPORT.COM изказва най-искрени съболезнования на близките на загиналите, като същото сториха и от БФС:

"С минута мълчание ще започнат всички мачове под егидата на Българския футболен съюз на 26 август, неделя, и на 27 август, понеделник, в памет на жертвите от тежкия пътен инцидент с автобус край град Своге в събота. Ръководството на БФС и клубовете-членове на БФс изразяват своите искрени съболезнования на семействата и близките на загиналите в катастрофата, която помрачи съботната вечер на България. Бог да прости загиналите и да помага на техните близки да преодолят ужасната болка от загубата!"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки