Феновете на Тотнъм към Жозе: Ще те уволнят!

Погба игнорира Моуриньо, той аплодира шокираните фенове след най-слабия старт на Юнайтед във Висшата лига

Феновете на Тотнъм към Жозе: Ще те уволнят!

„Утре ще бъдеш уволнен!“

Това започнаха да скандират феновете на Тотнъм към мениджъра Жозе Моуриньо, след като любимците им поведоха с 2:0 и в крайна сметка постигнаха класическа победа 3:0 над Манчестър Юнайтед на „Олд Трафорд“.

Тежкото поражение разклати сериозно стола на португалския треньор на „червените дяволи“, който и без това бе фаворит за уволнение още преди старта на сезона.

Загубата бе втора поред за тима му, а предната бе дори по-скандална, тъй като дойде в Брайтън (2:3) след безобразно слаба игра.

Тогава, както и сега, далеч от стандартите си бе рекордната клубна покупка Пол Погба.

Халфът, станал световен шампион с Франция през лятото, явно не е в добри отношения с Жозе, тъй като след края на мача с Тотнъм се заговори със своя сънародник Серж Орие и Моуриньо се опита да прекъсне дискусията, но бе игнориран.

Междувременно критиките към наставника на Юнайтед вече започнаха, тъй като това е най-слабият му старт като треньор. 

Според бившия английски национал Крис Сътън той действително трябва да бъде освободен, защото за две години не е успял да изгради конкурентен на Манчестър Сити и Ливърпул отбор.

„В началото на третия си сезон начело на тима Моуриньо трябва да признае, че тези два състава са от друга класа и да поеме отговорност“, коментира Сътън, а след мача самият Жозе първо размаха шалче на Манчестър Юнайтед, а после застана пред малцината останали домакински фенове и дълго ги аплодира.

„Предполагам, че събира сувенири, тъй като е наясно, че феновете на Тотнъм са прави“, коментира журналистът Хенри Уинтър от британския „Телеграф“.

Дали това е така предстои да разберем.

След третия кръг в английския елит Манчестър Юнайтед заема 13-о място с три точки, докато Тотнъм събра 9 и се изравни на върха с Ливърпул.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки