Балъков: Постоянно ровим, търсим нови играчи

За Левски сами сме си виновни, чакаме да уредят документите на Мане, допълни треньорът

Балъков: Постоянно ровим, търсим нови играчи
Гамбийският халф Аласана Мане продължава да не е уреден в Етър и главният мениджър Красимир Балъков все още не може да го използва.
 
Надеждата е, че това ще се случи след паузата в шампионата заради националните отбори. Мане игра на "Ивайло" през пролетта. Той е собственост на втория тим на Барселона и бе под наем. През лятото обаче се завърна в Испания. От там решиха пак да дадат Мане на болярите в началото на август.
 
"Движим ги нещата. Нямам представа кога точно ще може да разчитаме на него. Това е въпрос на бюрокрация. Има си определени правила и е нужно да се чака. Всичко трябва да е както трябва документално", коментира Бала пред "Тема спорт". 
 
Той подчерта, че се нуждае от задължително подсилване в отбрана.
 
"Нямаме възможност да купуваме играчи, да даваме пари за футболисти. Но свободни агенти може да привличаме. На двата бека нямаме изпълнители. Нямаме резерви там. И двамата ни крайни бранители са с ляв крак. За съжаление не можахме да намерим нещо, което да отговори на финансите и възможностите ни. Затова не сме взели нищо и се справяме с това, което имаме. Сега Крум Стоянов ще бъде наказан.
 
Продължаваме да имаме проблеми отзад. Имаме две седмици да ги решим. Хубаво е да се вземе нов играч. Ако съм ЦСКА, Лудогорец и Левски, вадя парата и взимам играч, ще намеря. Но да вземеш само някой, който да не ти свърши работа, пак не е добре. Търсим постоянно, ровим много, правим всичко възможно, но засега няма нещо, което да обявим.
 
Аз много отдавна не съм се сблъсквал с такава ситуация. Това вече е съвсем друг начин на сглобяване на отбор. Лошото е да не се правят много грешки. Защото, когато вземеш футболисти с по-малки възможности, нямаш много време да ги анализираш и преценяваш и може да станат грешки. Засега ги уцелваме. Боджад е добър футболист. Мане и той ще са голямо подкрепление. Но си тръгнаха Филипов и Пашов, което отслаби защитата. Те бяха качествени футболисти на фона на нашите възможности.
 
На Крум Стоянов ще му е нужно още малко време. А пък и на него силната му страна е отляво. Там имаме и Димо Атанасов, който в момента е в малко по-слаба форма, но се надявам да се стабилизира, защото преди това направи много хубави мачове", добави Балъков.
 
Той се върна към двубоя с Левски, загубен с 1:2.
 
"Не сме пускали жалба срещу съдийството на мача с Левски. С 45 минути игра не можеш да подаваш жалба, сами сме си виновни", завърши героят от САЩ '94.
 
Бала обяви, че е договорена контрола за паузата в шампионата, но засега мислите на всички в Етър са насочени към двубоя със Септември София. Мачът е в събота от 16:30 часа на - "Васил Левски".

 

Нова дата в Етър за вековния юбилей

Ще има мач на звездите

Хебър показа истинското си лице и смачка Етър в Пазарджик, Папазов блесна с два гола (ВИДЕО)

Отборът на Любо Пенев показа изключително качество в мача

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Литекс не се даде на Етър

Нов дебютира за "болярите"

Светльо Петров: Нужна ни е концентрация срещу Левски

Горка Ларучеа аут за срещата със "сините"

Етър надделя над Янтра на градския стадион в Несебър

Димитров и Есало бяха точни за успеха на "болярите"

Етър привлече халф със сериозна визитка

Йоаким Карсела е поредният нов в състава на търновци

Светльо Петров след инфарктната загуба: Футболът ни наказа

Треньорът на Етър бе крайно разочарован след загубата срещу Черно море

ИНФАРКТНО: Черно море удари Етър в 98-та минута (ВИДЕО)

"Моряците" на върха в Efbet лига, Илиан Илиев изгонен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки