Сензациите в пресата: ЦСКА праща защитник в Етър

Война в Бургас заради треньор, Ренан виси за Торпедо, Стивън Петков води атаката на Ботев срещу ЦСКА, бразилец пред дебют и още…

Сензациите в пресата: ЦСКА праща защитник в Етър

Сензациите в пресата днес, сряда, 29 август 2018 година:

„Меридиан мач“: Етър взима под наем бек на ЦСКА

Ръководството на Етър обмисля да поиска под наем от ЦСКА десния защитник Стойчо Атанасов. Талантливият футболист няма мач за „червените“ през този сезон, тъй като на неговата позиция Нестор Ел Маестро разчита на Борис Секулич. Като десен защитник може да действат още Станислав Манолев, Стивън Перейра и дори Александър Дюлгеров. Всичко това означава, че бургазлията много трудно ще влезе в игра, а на неговата възраст - 21 години, няма нищо по-важно от това да е на терена редовно. Етър от своя страна се нуждае от десен бранител. Срещу Левски като такъв доста неуспешно игра Иван Стоянов. В първите мачове Краси Балъков залагаше като десен бранител на Крум Стоянов, който обаче е ляв бранител, момента под наем от ЦСКА в Етър играе вътрешният халф Ни кола Колев. Иначе „червените“ пуснаха един от бековете си под наем в Септември - Александър Георгиев.

„Тема спорт“: Стивън Петков води атаката на Ботев срещу ЦСКА

Нападателят Стивън Петков вече е напълно готов за игра и се очаква да поведе атаката на Ботев Пловдив в домакинството на ЦСКА. Мачът е в събота от 18:45 часа. Както е известно, футболистът лекуваше контузия, заради която пропусна дербито с Локомотив, а в последния кръг срещу Витоша Бистрица остана резерва. Той все пак се появи на терена в 56-ата минута, заменяйки неубедителния преди това Диого Кампос, който също лекуваше контузия в началото на месеца. Сега обаче старши треньорът на канарчетата Николай Киров ще хвърли Стивън Петков на армейците от първия съдийски сигнал. Той започна силно кампанията с три гола, но получи травма при гостуването на Берое. Дебют срещу ЦСКА се очаква да запише последното ново попълнение Джонатан Перейра. Крайният защитник, който взе №2, бе сред 18-те при визитата на Витоша Бистрица, но не се появи в игра. Възможно е срещу армейците бразилецът да се появи през второто полувреме. Той е леко изостанал с подготовката и все още не е готов за титуляр, заявиха от спортно-техническия щаб на жълто-черните.

„Меридиан мач“: Ренан още виси за Торпедо 

Титулярният вратар на Лудогорец Ренан дос Сантос поднови тренировки. Все още обаче участието му в реванша с Торпедо Кутаиси е под въпрос. Както е известно, бразилецът получи травма на загрявката на реванша със Зрински Мостар, което принуди на пожар в игра да влиза Хорхе Броун. Първоначално се предполагаше, че травмата на Ренан ще отшуми бързо, но той пропусна цели три мача - със Зрински, ЦСКА и Торпедо Кутаиси. При настоящата ситуация много по-вероятно е отново Хорхе Броун да бъде титуляр в реванша. Неговата форма определено не е добра, но пък изглежда по-правилно да играе аржентинецът, вместо да излиза невъзстановеният напълно Ренан. Иначе се очаква бразилецът да е групата за реванша с грузинския шампион.

„Меридиан мач“: Война в Бургас заради треньор

Войната между Черноморец и Нефтохимик избухна с нова сила. Този път причината за нея е треньор. Един от най-перспективните млади специалисти Господин Господинов започна работа при „акулите“. Само до преди няколко дни той бе част от школата на „зелените“, но изненадващо обяви, че напуска без да дава обяснения защо. Възелът около бъдещето му обаче бързо се разплете, макар все още да не е ясно коя формация от школата на „акулите“ ще поеме.
Групата на Спартак Вн за Радомир

"Соколите" гостуват в събота

Спартак Вн намери заместник на контузен белгиец

Голмайсторът на втория тим е решението на проблема

Дани Моралес пое Беласица Петрич

Основната му цел е да помогне на отбора да не изпадне

Първо в NS: Моралес пое Беласица

Нанков се разминал с тима от Петрич

КОЛЕКТИВ! В Спартак Вн подкрепиха съотборник

Джейми Емпие пострада срещу Добруджа

Съдийските наряди във Втора лига

Димитър Димитров свири Монтана - Беласица

Оперират играч на Спартак (Варна)

Треньорът Росен Кирилов има и още един кадрови проблем

Беласица победи Струмска слава с 2:0 на „Цар Самуил“

Домакините от Петрич запазиха шансовете си за оцеляване в групата

Янтра бесни след съдийството срещу Литекс

Габровци пуснаха видео с дузпа, която беше отсъдена срещу тях и такава, каквато не са получили

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

Актуално

20:00 19/04 КРУМОВГРАД - СЛАВИЯ
19:30 19/04 Дженоа - Лацио
21:30 19/04 Айнтрахт – Аугсбург
21:45 19/04 Каляри - Ювентус
22:00 19/04 Атлетик Билбао - Гранада
19:45 18/04 Фиорентина - Пилзен 2:0 (прод.)
19:45 18/04 Лил - Астън Вила 2:1 (3:4. д.)
22:00 18/04 Рома - Милан 2:1
22:00 18/04 Аталанта - Ливърпул 0:1
22:00 18/04 Марсилия - Бенфика 1:0 (4:2, д.)
22:00 18/04 Уест Хем - Байер Л 1:1
22:00 18/04 Фенербахче - Олимпиакос 1:0 (2:3, д.)
22:00 18/04 ПАОК - Брюж 0:2
19:00 17/04 ЦСКА - БОТЕВ ПД 0:1
22:00 17/04 Ман Сити - Реал М 1:1 (3:4, д.)
22:00 17/04 Байерн М - Арсенал 1:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки