Кампаняро: Този ден ще го помня винаги

"Със сигурност не искаме само да участваме в Лига Европа, а и да продължим напред"

Кампаняро: Този ден ще го помня винаги

Футболистът на Лудогорец Густаво Кампаняро не скри радостта си след успеха с 4:0 над Торпедо, като бразилецът вкара два от головете. "Много съм щастлив, знаехме, че ще е труден мач. Влязохме с много добра психика и дух за победа. На практика е единственият път в кариерата ми, в който вкарвам  два гола в един мач. Това е един много специален ден за мен, ще го помня винаги. Щастлив съм, че се класирахме за групите."

"При първия гол е ситуация, която тренирахме и се случи днес в мача. Благодарение на Вандерсон вкарах гола и съм много благодарен. Вторият гол също беше с негова асистенция, благодаря му за асистенциите. Бях много емоционален след края на мача. Доволен съм, че помогнах на отбора да се класира за групите на Лига Европа."

Кампаняро обясни начина на празнуване след попаденията: "Моята съпруга е бременна и декември очакваме второ дете. Тези голове посвещавам на тях."

"Бяхме много концентрирани, но за съжаление не успяхме да се класираме за Шампионска Лига. Трябва да оценяваме, че сме влезнали в групите и да оценяваме всички хора, които работят с нас. Със сигурност не искаме само да участваме, а и да продължим напред и да правим добри мачове."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки