Славия излиза с едно на ум срещу аутсайдера Верея

Николай Демирев напусна Верея, бивш нападател се завръща при заралии

Славия излиза с едно на ум срещу аутсайдера Верея
Славия гостува днес на аутсайдера в Първа лига Верея с амбицията да си върне това, което изпусна при домакинството на Лудогорец в последния кръг - трите точки.
 
Белите направиха 0:0 с разградчани, като могат да съжаляват, че не спечелиха, тъй като имаха по-чистите положения. Верея продължава да е без победа и отбелязан гол от началото на кампанията, като е инкасирал цели 11 попадения. Отделно, заралии не вкараха и в контролите, а последно се разписаха при ремито 2:2 с Ботев Пд на 18 април тази година.
 
Така вече общо 15 двубоя (12 за първенство и 3 контроли) Верея не е вкарвал гол. Интересното е, че последната победа на заралии бе точно срещу Славия - 1:0 на "Васил Левски" на 8 март. Нещо повече, белите имат още едно поражение и реми в последните си три двубоя със съперника.
 
"Верея все още няма победа, нито е вкарал гол и затова, ако ги подценим, може да е много гадно. Трябва да сме на сто процента и максимално концентрирани. Нещата с контузените се пооправиха. Аут е малкият Филип Кръстев, който счупи ръка и преди дни хвърли гипса. Той тренира с нас, но няма да го рискуваме още и го оставихме извън групата. Също и Тони Иванов, който е с травма", сподели пред "Тема спорт" старши треньорът на Славия Златомир Загорчич.
 
Двете нови попълнения на белите Тейнур Марем и хърватинът Дени Валентич-Бара бяха уредени с права, но останаха извън групата. 
 
"Още не са готови за игра. Трябва малко време за тях. Продължаваме да търсим нови футболисти, но не искам да казвам на кои позиции", добави Заги.
 
Вчера стана ясно, че административният директор на Верея Николай Демирев е напуснал клуба. Той бе при заралии от доста време, след като преди това работи в Берое. Засега причини за решението му не се оповестяват.
 
В същото време се разбра, че Верея е на път да си върне нападател, който игра в тима през миналия сезон. Той вече се е разбрал с ръководството. Според запознати най-вероятно това е Исмаил Иса. Един от лидерите на тима – Здравко Илиев се завръща в състава на старозагорци за днешния сблъсък със Славия.
 
Треньорът Небойша Лекич няма проблеми с контузени футболисти, като единственият отсъстващ е трайно контузения Симеон Мечев, който ще е готов за игра през октомври. Не е изключено наставникът да направи някои промени в състава след тежката загуба от ЦСКА.

 

Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки