Левски с музей до два месеца

"Сините" подготвят нов сайт и още куп изненади за феновете

Левски с музей до два месеца

Левски скоро ще има нов сайт. Той ще бъде много по-добър от настоящия и ще предлага много повече на запа­лянковците. С разработване­то му се е заел маркетингови­ят директор на клуба Тодор Минев. В момента шефът ра­боти и по много други изненади за привържениците, включ­ващи допълнителни аксесоари. Скоро в действие ще се появи и талисманът на клуба - лъвче, което все още не е получило името си. В момента тече анкета как да се казва той. Най-много гласове засега събира "Лъвски".

Фенското сдружение "Сини сърца" работи усилено по това да отвори музей в сектор А на стадион "Георги Аспарухов". Това трябваше да се случи още преди две години. На Общото събрание на клуба, което се проведе миналата седмица, темата е била повдигната. От "Сини сърца" са съобщили, че са инвестирали крупна сума за завършване на помещение­то, отделено за експозиция на експонатите. Очаква се до края на есенния полусезон музе­ят да бъде пуснат в експлоа­тация. От сдружение "Сини сърца" са обявили, че се надя­ват той да бъде готов до ме­сец и половина-два.

Левски работи по прехвър­лянето на съблекалните за футболистите и съдиите как­то и фитнеса в сектор А на "Герена". Не се очаква обаче в обозримо бъдеще да започне строеж на козирка над цент­ралната трибуна. Собстве­никът на клуба Спас Русев въоб­ще не е пожелал този въпрос да бъде коментиран по време на Общото събрание.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки