Сензациите в пресата: Ел Маестро променя схемата в ЦСКА

В Далас съжаляват за Антон Недялков, Ботев (Вр) освободи руснак

Сензациите в пресата: Ел Маестро променя схемата в ЦСКА

Сензациите в родната преса на 11 септември, вторник, 2018 година:

Меридиан мач: Нестор Ел Маестро променя схемата в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро смята да смени схемата на игра на „червените" за предстоящо­то домакинство на Черно море. За­ради сушата напоследък в отбора му той е решил да подходи много по-агресивно и да играе с двама в атака срещу добре защитаващия се тим на „моряците". „Армейците" не успяха да вкарат гол в последни­те си две гостувания - на Лудогорец и на Ботев (Пловдив), като още по-притеснително беше, че почти не създадоха и чисти положения.

Така в събота вечер отборът трябва да започна с двама бразилци в атака - Мауридес и Евандро. Два­мата се допълват идеално и вече играха заедно на терена през второ­то полувреме на реванша с Копен­хаген, когато Евандро вкара и пър­вия си гол с червената фланелка. Новият бразилец е по-мобилен и може да атакува от различна пози­ция, но Мауридес също показа в срещите до момента желание да се връща по-назад и да участва актив­но в борбата за първа топка, особе­но при въздушните двубои.

Тема Спорт: Ботев Враца освободи руски полузащитник


Ботев Враца отпрати трима хървати, дошли на проби, съобщи konkurent.bg. Информацията бе­ше потвърдена от изпълни­телния директор Денислав Георгиев. Футболистите от стра­ната, станала вицешампион на последното пър­венство на планетата, не са отговорили на изисква­нията на треньора Сашо Ангелов, обясниха от клуб­ната управа. Те се опитали да впечатлят наставника в контролата срещу Етър, загубена с 2:4 в Правец.

В групата на напускащи­те изненадващо попадна и Руслан Заерко, който преди малко повече от 2 седмици подписа договор с врачани и според предварителните очаквания трябваше да остане поне до края на се­зона. 25-годишният руски полузащитник бе взет, след като преди това уж впечатли по време на проб­ния си период.

От началото на първен­ството по различни причи­ни Ботев напуснаха още Иво Харизанов, Георги Кременлиев, Тодор Траянов, Михаил Милчев, както и вратарят Николай Кръ­стев.

От вчера футболисти­те на Ботев подновиха тренировки като част от подготовката им за госту­ването в Бистрица на Ви­тоша. Мачът е в петък, 14 септември, от 17:30 часа.

Тема Спорт: В Далас съжаляват за Антон Недялков

В Далас вече съжаляват за решението си да се разделят с Антон Недялков, който през лятото бе трансфериран в Лудогорец. "Отдавна не бяхме проверявали какво прави Ан­тон. Явно е, че той се справя доста добре. Спечелил си е ти­тулярно място, при това не като ляв бек, а в центъра на защитата на Лудогорец. От­както е на терена, отборът му не е загубил нито един от седемте си мача. За последно бе на терена при 3:1 над Ду-нав. Победата изпрати Лудогорец на трето място в класи­рането", отбелязва bigdsoccer.com, който отразява Да­лас. В изданието отбелязват, че може би националът не е трябвало да бъде трансфери­ран.

Лудогорец пък вече пусна в продажба билетите за дома­кинството на Верея. Двубоят е в петък, 14 септември, от 20:00 часа в Разград. Талони има на базата на отбора. В де­ня на срещата от 12:00 часа ще работи билетната каса на улица "Васил Левски". Пропуските са на стойност от 3 до 15 лева. Има и семейни билети.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки