Жечев: Левски го чака труден мач на „Лаута"

"Рано е да се каже за новите попълнения, дано да са клас­ни"

Жечев: Левски го чака труден мач на „Лаута"

Бившият треньор и футбо­лист на Левски Добромир Же­чев заяви пред "Тема Спорт", че сините ги чака тежък мач в не­деля срещу Локомотив Плов­див. Легендата на столичани отчете като много добра но­вина завръщането на Паулиньо. Той отбеляза, че натрупаните победи вдъхват самочувствие и настроение на играчите, ко­ето е от изключително значе­ние във футбола. Жечев доба­ви, че се надява добрата серия на отбора да продължи и за­напред.

"Левски го очаква никак нелек мач на "Лаута". Винаги в Плов­див запалянковците на Локомо­тив и Ботев са крайно настро­ени срещу софийските отбори. Предполагам, че ще бъде тежък мач за сините", заяви Жечев.

"В последния месец Левски доби самочувствие, а то във футбола е много важно. Публи­ката е зад отбора и треньора. След раздялата с Делио Роси фе­новете показаха подкрепата си, а това е водещо за Левски. Дава допълнителен стимул на играчите. Когато имаш опора­та и вярата от трибуните, имаш крила. Хубава новина е, че Паулиньо вече е възстановен от контузията, която го из­мъчваше от началото на под­готовката. Двамата с Габриел Обертан са от изключителна важност за Левски, футболи­сти, които се отличават и съ­здават много неприятности за противниковите отбори. От­браната в момента е стабил­на, но може би в средата на те­рена се иска още малко подоб­рение", добави още той.

"Не мога да кажа нищо все още за новите попълнения. За­сега са загадка, дано да са клас­ни. Вярвам, че е свършена мно­го добра работа по време на паузата за националните от­бори и играчите са изпълнили това, което им е поставил Стоянович като задачи. В мо­мента има настроение в отбо­ра и това е много хубаво. Кога­то има добри резултати, се повдига самочувствието на футболистите и нещата вър­вят в правилната посока. Дано се продължи в същото русло", завърши Жечев.

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки