Мане с повторен дебют за Етър днес

"Болярите" гостуват на Дунав

Мане с повторен дебют за Етър днес

Аласана Мане е само на 20 години, а вече е готов да поеме лидерската роля в Етър. Гамбиецьт е собственост на дубъла на Барселона, а сега ще играе отново като преотстъпен в България. През пролетта той пак носи екипа на болярите, като записа няколко добри мача. Днес при визитата на Дунав Русе се очаква да направи своя повторен дебют. Мане най-вероятно ще влезе като смяна след почивката.

 

"Стъпка по стъпка влизам във форма. Засега съм тук, никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Надявам се да се представя по-добре от миналия сезон. Помня мача срещу ЦСКА (б.а. - на "Армията"), няма как да го забравя. Целият ни отбор игра добре тогава, но за съжаление загубихме в края", сподели Манев пред Диема спорт.

 

"Изиграх няколко много силни двубоя за Етър. Помня мачовете за оцеляване, единият беше с Дунав. Натрупах доста сериозен опит", добави халфът. През пролетта той записа 15 мача, 2 гола и 1 асистенция с екипа на болярите. За престоя си в Ла Масия и в Барса той споделя: "Преди няколко години тренирах заедно с Меси, Суарес, Неймар.

 

Чувството да се докоснеш до тях е неописуемо. Те не говорят много, но те окуражават. Когато си до тях, започват да те заразяват със своя ентусиазъм. Започнах да се занимавам с футбол в една академия в Гамбия. От Барселона ме забелязаха и ме привлякоха. Играл съм на три позиции - бил съм и вратар, ляв халф и зад нападателя. Чичо ми ме спря да бъда вратар, като бях малък. Каза ми, че вратарите са луди хора. Тогава преминах в средата на терена. Ако се наложи, може да застана дори под рамката", споделя Мане.

 

"Любимият ми чуждестранен отбор е Челси. Гледам ги редовно. Еден Азар ми е любимец, отличен футболист. Във Велико Търново е хубаво да усещаш феновете зад гърба си, така се играе по-лесно", добавя гамбиецът.

 

Друг халф на болярите Никола Колев вече е готов след травмата си. До последно главният мениджър на Етър Красимир Балъков ще решава за други с проблеми - Иван Стоянов и Пламен Гълъбов, дали да започнат срещу Дунав днес.

Етър без Шано за мача срещу Пирин

Французинът не е на разположение на треньорския щаб

Литекс не се даде на Етър

Нов дебютира за "болярите"

Светльо Петров: Нужна ни е концентрация срещу Левски

Горка Ларучеа аут за срещата със "сините"

Етър надделя над Янтра на градския стадион в Несебър

Димитров и Есало бяха точни за успеха на "болярите"

Етър привлече халф със сериозна визитка

Йоаким Карсела е поредният нов в състава на търновци

Светльо Петров след инфарктната загуба: Футболът ни наказа

Треньорът на Етър бе крайно разочарован след загубата срещу Черно море

ИНФАРКТНО: Черно море удари Етър в 98-та минута (ВИДЕО)

"Моряците" на върха в Efbet лига, Илиан Илиев изгонен

Директор на Етър: Ние предпочитахме мачът да се доиграе

Страцимир Тинчев даде своята позиция за отлагането на срещата с ЦСКА

ОФИЦИАЛНО: ЦСКА и Етър доиграват днес (ВИДЕО)

Резултатът е 0:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки