Парма шокира Интер насред Милано (ВИДЕО)

"Нерадзурите" имат само 4 точки от 4 мача в Серия "А"

Парма шокира Интер насред Милано (ВИДЕО)

Парма изненадващо победи Интер с 1:0 при гостуването си на "Джузепе Меаца" от 4-ия кръг на Серия "А". В 78-ата минута младежкият национал на Италия Федерико Димарко смълча трибуните в Милано. Левият бранител вкара с фантастично изпълнение от далечна дистанция. Любопитното е, че Димарко е собственост на "синьо-черните", но играе под наем в Парма. 

 
В 16-ата минута Интер пропусна да поведе в резултата, но Иван Перишичи стреля над вратата. Четвърт час след това Самир Ханданович показа класа, спасявайки изстрел на Жервиньо. Бившият нападател на Арсенал и Рома обаче беше в засада, отразена от страничния съдия навреме. 
 
Последваха силни минути на "нерадзурите". В 38-ата минута Раджа Наинголан стреля неточно. Скоро след това шут нанесе и Брозович, но това доведе само до корнер за домакините. До края на полувремето Сепе отрази изстрел на Перишич отляво. 
 
След почивката Интер така и не успя да притисне съперника си. Стигна се до 78-ата минута, когато левият бек Федерико Димарко простреля Ханданович - 1:0 за Парма! 
 
Така след четири кръга Интер е 7-и с едва 4 точки. Парма пък заема 12-а позиция със същия актив.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки