Везенков: С малко повече дисциплина можем да бием Русия

"Лъвовете" са концентрирани единствено за следващия мач - гостуването в Москва

Везенков: С малко повече дисциплина можем да бием Русия

Александър Везенков смята, че той и съотборниците му трябва да следват треньорските указания, ако искат да се справят с Русия в световните квалификации. "Лъвовете"  са концентрирани единствено за следващия мач - гостуването в Москва.
 

"Както казах и след мача с Франция, надявам се това да е някакво ново начало за българския баскетбол, нещо, което да ни обедини всички. Но победата над Франция вече е история, беше преди два дни. Сега идва мач с Русия, който е много важен за нас, за да продължим да мечтаем. Много силен съперник, загубиха в Чехия и затова ще искат още повече да победят, искат да продължат напред, имат много класни състезатели. Трябва да сме много концентрирани", каза националът ни.
 

"Сърце, отборна игра, и всичко, което вече показахме. Трябва да сме малко по-дисциплинирани, да слушаме треньорските указания, защото второто полувреме срещу Франция не играхме много добре тактически. Ще го обсъдим днес и утре и ще спазим указанията на треньора", заяви Везенков, цитиран от "Канал 3".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки