Бензинът на Левски свърши на „Лаута”, ЦСКА остава на върха (ВИДЕО+СНИМКИ)

Храбър Локо Пд спря "сините" с 1:0

Бензинът на Левски свърши на „Лаута”, ЦСКА остава на върха (ВИДЕО+СНИМКИ)

Локомотив Пловдив прекъсна победната серия на Левски и нанесе първа загуба на „сините” под ръководството на Славиша Стоянович. „Железничарите” спечелиха на „Лаута” с минималното 1:0, като единственото попадение отбеляза Анте Аралица в 14-ата минута. Така Левски не успя да измести ЦСКА от първото място в класирането, като остава на второ място с еднакъв брой точки като „армейците” – 19. Локомотив пък се изкачи на 5-ата позиция в класирането, като момчетата на Бруно Акрапович имат в актива си вече 13 точки.

Първото полувреме премина под знака на грубата игра, като реферът Станислав Тодоров трябваше да се намесва още в 3-ата минута, когато Белмонт и Буна се спречкаха, за което получиха и жълти картони. До края на полувремето още петима играчи бяха санкционирани, сред които и резервният вратар на Левски Божидар Митрев, който отправи реплика към арбитъра.




В 14-ата минута Умарбаев центрира отдясно в пеналта на гостите, Анте Аралица надскочи Тиам и насочи с глава към десния ъгъл на вратата, а Полачек не успя с плонж да избие – 1:0.



До края на полувремето чисти положения липсваха изцяло, като играта често бе накъсвана от нарушения. Така на Локомотив се оттегли на почивка с гол аванс.



След почивката Левски се настани трайно в половината на Локомотив и подложи на сериозен натиск отбраната на Локомотив, който опитваше да отговори с епизодични контраатаки.



Паулиньо замени на почивката Давиде Мариани и определено донесе импулс в играта на „сините”, а в 67-ата минута в игра влезе и Вашчук. Естонецът направи отличен пас за Обертан, минута след влизането си, но ударът на французина бе блокиран от футболист на домакините.



Офанзивата на гостите продължи до края на срещата, а в добавеното време Буш бе изключително близо до изравняване, но Луков излезе и скъси ъгъла, избивайки топката.



В последната минута от двубоя вратарят на Левски Мартин Полачек се включи в атака на „сините” след корнер, но отново без очаквания резултат и домакините затвориха мача при 1:0 в своя полза.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки