Еспаньол пречупи Леванте в Испания (ВИДЕО)

Единственият гол в мача бе дело на Серхио Гарсия през втората част

Еспаньол пречупи Леванте в Испания (ВИДЕО)

Отборът на Еспаньол пречупи Леванте с 1:0 в среща от 4-ия кръг на испанската Примера дивисон. Единственият гол бе дело на Серхио Гарсия в 52-ата минута на мача. С успеха Еспаньол се изкачи до 4-ото място с 10 точки към момента. Леванте пък е девети във временното класиране с 4 точки в актива си.

Домакините от Еспаньол имаха добра възможност да открият още в 23-ата минута, когато Марк Рока се озова в обещаваща позиция и стреля, но над вратата. В 29-ата Лео Баптистао навлезе в наказателното поле на Еспаньол, но прати топката вдясно от вратата. Малко по-късно вратарят на Леванте се намеси при опит на Борха Иглесиас да го преодолее.

В края на полувремето Леванте пропусна отличен шанс да поведе. 24-годишният Хасон обаче стреля вдясно от вратата на Еспаньол в тази 43-а минута.

След почивката домакините притиснаха съперника и в 52-ата минута Серхио Гарсиа овладя след добър пак и с чудесен удар реализира за 1:0 за Еспаньол. Пак 35-годишният ветеран застраши вратата на гостите в 60-ата минута. В 73-ата Борха Иглесиас излезе в добра позиция, но не сполучи при изстрела си.

Антонио Луна в 86-ата минута можеше да изравни за Леванте, но вратарят на домакините Диего Лопес реагира навреме и резултатът остана 1:0 за Еспаньол.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки