Николай Киров разкри свое притеснение

"Не се получи атрактивен двубой, повече тактическо надлъгване"

Николай Киров разкри свое притеснение

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров призна, че се притеснява от работата на неговия отбор в последните 30 метра от атаката. Специалистът говори пред медиите след скучното нулево равенство със Славия в столицата.

 
"Не се получи атрактивен двубой, повече тактическо надлъгване. Имам притеснение в мен, че не успяваме да доразвие нашите атаки в последния 30-и метър - там, където излизаме от тяхната преса и имаме предимство с нашата скорост, трябва да имаме повече точност. Имахме такива ситуации, прибързвахме с последния пас или взимахме грешното решение. Имаме проблем там и трябва да работим върху това.
 
 
Хората в атака са тези, които са в момента. Не се получи с Омар Косоко, вече това е минало. Трябва да работим върху последните 30 метра, много прибързваме или пък липсва завършващият пас. Няма как да не ни липсват класните състезатели, работим с тези хора, с които имаме. Не трябва да мислим за миналото. Двубоят днес беше важен, можехме да наберем една добра инерция. Имахме желанието, имахме план, но пак повтарям, не се развиха добре нещата в последните 30 метра", каза Белия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки