Сензациите в пресата: Ел Маестро тайно разузнавал Левски на "Лаута"

Стоянович с извънредни тренировки за нападателите

Сензациите в пресата: Ел Маестро тайно разузнавал Левски на "Лаута"

Най-интересните теми в българския печат днес, 19 септември:

 

"Тема спорт”: Стоянович с извънредни тренировки за нападателите

 

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович проведе вчера извънредна тренировка с офанзивните си играчи. Когато заниманието приключи и състезателите тръгнаха да се прибират в съблекалнята, треньорът нареди повечето нападатели и футболисти с атакуващи функции да направят специфични упражнения, които завършват с удари по вратата. Богдан Вашчук и Паулиньо разиграваха по фланга, а Кабов и Боримиров доставяха центрирания на централните нападатели. Последните бяха разделени на две двойки. В едната действаха Серджиу Буш и Станислав Костов, а в другата бразилците Ривалдиньо и Луан Виана. Стоянович редуваше различни по вид упражнения с помощта на своя асистент Асен Букарев. Тази част от тренировката продължи около 30 минути, а в нея бяха ангажирани и младите вратари на тима от "Георги Аспарухов" - Николай Кръстев, Димитър Шейтанов и Петър Иванов. Очевидно е, че треньорът на Левски иска да повиши резултатността на отбора. В последния кръг сините за първи път не се разписаха през сезона в Първа лига - те загубиха с 0:1 от Локомотив Пловдив на "Лаута". В 8 мача в елита тимът е вкарал 12 гола -средно по 1,5 на двубой. 

 

„Тема спорт”: Ел Маестро разузнавал Левски на „Лаута"

 

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разузнавал Левски на живо. Наставникът е изгледал от трибуните на "Лаута” визитата на сините на Локомотив Пловдив. Домакините спечелиха с 1:0, а Ел Маестро е видял как противникът може да бъде спрян - тимът от „Герена" почти не създаде добри ситуации пред вратата на черно-белите. Локомотивци се справиха добре с опазването на звездата на сините Габриел Обертан. 

Вечното дерби наближава. Двата гранда ще се сблъскат в 10-ия кръг. Те ще мерят сили на 29 септември, събота, от 17:00 часа на националния стадион. Дотогава на ЦСКА му предстоят още два мача. Тази събота, 22 септември, армейците имат визита на Ботев Враца. След това идва двубоят от 1/16-финалите за Купата на България. Той е срещу втория във Втора лига Монтана. Мачът на стадион "Огоста" (там ще е и този с Ботев Враца) е на 25 септември, вторник, от 19:00 часа и ще бъде предаван пряко по Диема спорт. Армейците ще имат 5-дневен лагер в Монтана. Там те ще останат до вторник, като веднага след срещата с възпитаниците на Ферарио Спасов се прибират в София, за да се подготвят за вечното дерби.

 

„Меридиан мач”: Щефан Фройнд: Леверкузен ще страда в Разград

 

Бившият играч на Дортмунд и Тотнъм Щефан Фройнд предупреди зрителите на RTL, че Леверкузен ще страда при гостуването на Лудогорец. Той контрира колегата си Роман Вайденфелер, който заяви, че сега е моментът „аспирините” да се вдигнат. „Българите са изключително неприятен съперник. Те са много опитни и вече са участвали в групите на Шампионска лига”, обясни Фройнд.

 

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки