Бербатов и приятели скачат на автомобилни пилоти срещу агресията

Кои са играчите в благотворителния мач между футболиста и британския автомобилен шампион Ник Левентис?

Бербатов и приятели скачат на автомобилни пилоти срещу агресията
Броени дни преди благотворителния мач между отборите на  Димитър Бербатов  и автомобилния шампион Ник Левентис, станаха ясни и имената на всички участници в него. Организаторите пуснаха списък, който изненадва с пъстра палитра от футболисти, пилоти, певци и артисти,  както и шампиони в екстремни дисциплини. 
 
 
В състава на водения от Димитър Бербатов отбор влизат бившите футболисти и настоящи наставници на „Берое“ -  Александър Томаш, Тодор Кючуков, Константин Мирчев. Картинг-шампионът Николай Върбицалиев също е попаднал в селекцията на отбора на Фондация „Димитър Бербатов“. 
 
 
Артистичната част е представена от световният шампион по бийтбокс и бивш футболист от школата на „Левски“ – Скилър, както и певеца от рапквартета RDMK Дули. Влогърите Павел и Ицака, които са известни и като „Играчите“ също ще се раздават на терена редом до футболните професионалисти. Сред чуждестранните имена под крилото на Бербо са Чаз Обанк – известен фен на екстремните спортове от Монако, както и трикратният шампион по фрирайд ски Ману Гайде. 
 
 
Отборът на Левентис  ще бъде с няколко професионални попълнения . За него ще играят Владо Манчев , Христо Янев и Стамен Казълов. За благотворителния мач пилоти ще стават нападатели, а едно от любопитните имена е това на Адриен Тамбей. Синът на легендата на Формула 1 Патрик Тамбей е в екипа на Левентис  Strakka, но у нас ще показва заложби на терена. Всеобща тайна е, че 27-годишният състезател прекарва всяка свободна минута извън пистата на зеления килим. Люис Уилямсън е другото име, което идва да си пробва скоростта на друг терен.
 
Шоубизнесът в отбора на шампиона от Льо Ман е представен от Тото и Лъчо от СкандаУ, които в младежките си години имат сериозен стаж на терена в отбори като ЦСКА, „Левски“, „Велбъжд“ и други. 
 
 
 
Сблъсъкът между отборите на Фондация „Димитър Бербатов“ и Фондация „Вълшебен свят“ е в понеделник, 24 септември от 11,30 часа на терена на „Спортна София“. Спортният празник ще бъде под мотото „С усмивка срещу агресията“, а  инициативата е насочена срещу агресивните прояви сред младежите. През целия ден след мача децата ще имат възможност да се пробват и да записват победи в 30 вида спорт.  
 
Комфорт доминира на ДП по тенис на маса

Вижте подробности

Расистки скандал се разрази около откриването на Париж 2024

Политици не искат музикална звезда на Франция да пее на Игрите

Легендарна треньорка от СССР: МОК ще убият Олимпийските игри

Вижте какво каза Татяна Тарасова

Макрон призовава Русия за мир по време на Олимпийските игри в Париж

Вижте подробности

Петкратна олимпийска шампионка прекратява кариерата си в колоезденето

Вижте подробности

В Белгия: Българският отбор 9-и на Световната купа по фехтовка

В надпреварата на сабя при жените участваха 20 тима от 20 държави

Сестри Стоеви отпаднаха на полуфинал във Франция

Вижте подробности

Йоана Илиева се класира шеста за Световната купа на сабя в Белгия

Тя се представя все по-добре с напредването на сезона

Аоияма с 5-а поредна загуба в Осака

Българинът стартира с две победи, но вече е с отрицателен баланс

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки