Домусчиев: Не сме поставили някакви цели за Лига Европа (ВИДЕО)

"Лудогорец не е задължен да излезе от групата, но няма смисъл да участваш, ако не вярваш, че можеш", каза босът на шампионите

Домусчиев: Не сме поставили някакви цели за Лига Европа (ВИДЕО)

Лудогорец не е задължен да излезе от групите на Лига Европа. Това коментира пред Нова телевизия собственикът на клуба Кирил Домусчиев часове преди старта за разградчани срещу Байер Леверкузен.

„Не сме поставили някакви цели - задължително да излезем. Естествено, след като сме в тази група, ще се борим да сме на едно от първите две места. Това е нормално. Но дори и да не излезем от групата, участието в групите на Лига Европа все пак си е едно добро поредно постижение за клуба”, сподели босът на Лудогорец.

Кирил Домусчиев бе поласкан от комплимента отправен от Байер Леверкузен, че Лудогорец е Байерн Мюнхен на България, но изрази увереност в победата тази вечер.

„Ако не вярваш, че можеш да постигнеш нещо, по-добре не тръгвай, никога няма да го постигнеш. Така че тръгваме с надежда да започнем с победа участието в тази група. Мисията не е невъзможна, но е много трудна”, добави още Кирил Домусчиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки