Айнтрахт триумфира над Марсилия с човек по-малко (ВИДЕО)

Германците успяха да победят 2:1 над "Стад Велодром"

Айнтрахт триумфира над Марсилия с човек по-малко (ВИДЕО)

Айнтрахт (Франкфурт) се завърна в европейските клубни турнири по впечатляващ и победен начин. Германците стъпиха на сцената на Лига Европа за първи път от 2014 година насам, надигравайки като гости Марсилия с 2:1, макар че играха с човек по-малко в една трета от двубоя и изоставаха в резултата в немалка част от него. Двубоят на “Стад Велодром” се игра пред празни трибуни заради наказание на домакините, които играха финал в турнира миналия сезон.

Марсилия откри резултата само няколко минути след началния съдийски сигнал. Тогава Флориан Товен получи пас от дълбочина от Дуйе Чалета-Цар, а след това се възползва от неориентираната защита на Айнтрахт, за да подаде вляво. Там Лукас Окампос нямаше проблем да изпревари Дани да Коща и да преодолее Кевин Трап с удар отблизо за 1:0 в 3-ата минута. Лошата вест за домакините дойде малко по-късно, когато Адил Рами трябваше да напусне игра заради травма след едва шест минути на терена. До почивката по-интересните ситуации бяха пред вратата на гостите, като Трап на няколко пъти спаси носителите на Купата на Германия от сигурни попадения.

“Орлите” от Франкфурт изравниха резултата след по-малко от 10 игрови минути през второто полувреме. Джонатан де Гузман центрира от корнер вляво от Йоан Пеле, а Лукас Торо насочи топката силно с глава в мрежата му - 1:1 в 52-ата минута. Минута пред часовникът да удари час игра, Джетро Вилемс остави гостите с човек по-малко, след като получи втори жълт и съответно червен картон за нарушение срещу звездата на ОМ - Димитри Пайе.

В оставащите тридесетина минути гостите от Германия стигнаха до тотален обрат. Резервата Лука Йович донесе трите точки на своя отбор, след като отбеляза с неспасяем шут от около 12 метра за финалното 2:1 в 89-ата минута, възползвайки се от добро центирране на друга резерва - Симон Фалете.

Така Айнтрахт стартира с три точки в група H, а в следващия си двубой приема другия непобеден отбор след първия кръг - италианския Лацио. Марсилия от своя страна гостува на Аполон (Лимасол).

Окончателно! Алфонсо си тръгва от Байерн

Защитникът отказва да преподпише

Германия надигна глава за обрат над Нидерландия (ВИДЕО)

Тони Кроос с мач №108 за Бундестима

Хари Кейн се завърна в Мюнхен

Нападателят се контузи по време на лагер на Англия

Германия изненада неприятно Франция в Лион (ВИДЕО)

Маншафта стигна до успех с 2:0

Ройс е готов да остане в Дортмунд, но раздялата е по-реален вариант

Клубът не му предлага нов договор

Звездата на Леверкузен: Бъдещето ми не зависи от решението на Чаби Алонсо

"Не свързвам пътя си с неговия", каза Флориан Вирц

Айнтрахт връща Ван де Беек на Юнайтед, няма да го откупува

Той отпадна от сметките на треньорското ръководство

Шаби Алонсо реши къде продължава

Треньорът е желан от 3 гранда

Нагелсман с подробности за травмата на Нойер

Много досадна травма, призна селекционерът

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки